Ethereum Haberleri

Dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden Fidelity, kurumsal müşterilerine Ethereum alım satım ve transfer hizmetleri verecek

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerde dev bankaların kripto para hizmetleri vermek adına izin alması, kripto para piyasasında heyecan yarattı. Peş peşe gelen bu haberlerin ardından bu kez de kripto para piyasasını heyecanlandıran bir haber, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden biri olan Fidelity’den geldi. Fidelity, dijital varlık hizmetleri kolu olan Fidelity Digital Assets aracılığıyla kurumsal şirketlere Ethereum (ETH) alım satım ve transfer hizmetleri vereceğini duyurdu. Şirket, kurumsal müşterilerine konuya ilişkin bir e-mail gönderdi ve bu e-mail, kısa sürede sosyal medyaya sızdırıldı.

KURUMSAL MÜŞTERİLERİNE ETHER HİZMETİ VERECEK

Fidelity Ether

Fidelity şirketinin dijital varlık kolu olan Fidelity Digital Assets, kurumsal müşterilerine Ethereum (ETH) alım satım ve transfer hizmetleri sunmaya başlayacak. Şirket, söz konusu hizmetlerini 28 Ekim tarihinden itibaren sunacak. Fidelity tarafından kurumsal müşterilere gönderilen e-mailde, “Yatırımcılar, Bitcoin yatırımları için sağlanan operasyonel mükemmelliğe, güvenliğe ve özel müşteri hizmeti modeline erişerek Ether satın alabilecek, satabilecek ve aktarabilecek” ifadeleri yer aldı.

FIDELITY KRİPTO ADIMLARI ATMAYA DEVAM EDİYOR

Fidelity Digital Assets, Fidelity Investments’in bir yan kuruluşu olarak 2018 yılında faaliyete geçti ve şirket ilk olarak Bitcoin (BTC) trade hizmetler ve saklama hizmetleri vermeye başladı. Son haftalarda kripto paralara ilişkin bir dizi yeni duyurular da yayımlayan şirketin, bireysel müşterileri için de Bitcoin alım satım hizmetleri başlatmak istediği iddiaları medyada yer aldı. Hatırlanacağı üzere Fidelity Digital Assets, kısa bir süre önce kripto para borsası EDX Markets’in yatırımcıları arasında yer almıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.