Haberler

Terra LUNA’nın kurucusu, Dubai’den aktarma ile bilinmeyen bir ülkeye gitti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terra LUNA kurucusu Do Kwon, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranıyor. Güney Kore savcılığı, dolandırıcılık ve Sermaye Piyasası Yasası’nın ihlali suçlamaları ile Do Kwon için soruşturma başlattı ve Güney Kore’den yapılan açıklamada, Do Kwon’un iade etmemesi durumunda pasaportunun iptal edileceği bildirildi. Dünyanın dört bir yanında aranan ve hala yeri tam olarak tespit edilemeyen Do Kwon’u bulmak adına, çoğunluğu LUNA mağdurlarından oluşan “UST İade Grubu” adıyla bir organizasyon kuruldu.

Bir organizasyon üyesi, dün ABD medyasına yaptığı açıklamada, Kwon’un yüzde 50 ihtimalle Dubai’de olduğunu söyledi ve ardından Kwon’un, Dubai’den aktarma ile bilinmeyen bir ülkeye gittiği tespit edildi.

DUBAİ’DEN BİLİNMEYEN BİR ÜLKEYE GİTTİ

Dubaiden Bilinmeyen Bir Ulkeye Gitti

Do Kwon’u bulmak adına kurulan UST İade Grubu üyeleri, dün ABD medyasına çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. 4.400 kişiden oluşan grubun bir üyesi, organizasyonda Kwon’a çok yakın kişilerin olduğunu ve Kwon için çemberin daraldığını ve günlerinin sayılı olduğunu ifade etmişti. Öte yandan bir başka üye ise Kwon’un yüzde 50 ihtimalle Dubai’de olduğunu ve kendisinin de 10 gün içinde Dubai’ye gideceğini dile getirmişti. Dikkat çeken bu açıklamaların ardından Güney Kore savcılığı, Kwon’un Dubai’den aktarma ile bilinmeyen bir ülkeye gittiğini tespit etti.

YERİNİ “GÜVENLİK” GEREKÇESİ İLE AÇIKLAMIYOR

Do Kwon, katılmış olduğu bir podcast yayınında yaptığı açıklamada, kendisi için çıkarılan arama emrini görmediğini, haberleri medyadan takip ettiğini ve medyadaki haberlerin hepsinin doğru olmayacağını bildiğini söyleyerek, yerini güvenlik gerekçesi ile açıklamadığını ifade etmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.