Altcoin HaberleriHaberler

E-Toro Analistine Göre Bu Altcoinler Bitcoin’i Geçebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En popüler kripto para borsalarından biri olan E-Toro,  Bitcoin’i geçebileceğine inandığı dört altcoin projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Analist Josh Gilbert’e göre MATIC, DOT, LINK ve SOL, 2022’de Bitcoin’i geçme potansiyeline sahip kripto paralar arasında yer alıyor. İşte ayrıntılar…

Analiste Göre Bu Dört Altcoin BTC’yi Sollayacak!

Analist Josh Gilbert’e göre Polygon (MATIC) , çok fazla potansiyele sahipaltcoin projelerinden biridir. Gilbert’e göre MATIC’in bu kadar dikkat çekmesinin nedenlerinden biri de inanılmaz derecede ucuz işlem ücretleri. Diğer bir faktör ise yüksek hızıdır. Polygon şu anda 12,2 milyar dolarlık piyasa değeri ile en değerli 14. kripto para birimidir. Yazının yazıldığı sırada MATIC, yaklaşık %3 artışla1.58 dolardan işlem görüyordu.

E-Toro Analistine Göre Bu Altcoinler Bitcoin' I Geçebilir!
E-Toro Analistine Göre Bu Altcoinler Bitcoin’ I Geçebilir!

NFT alanında ivme kazanan aynı zamanda dünyanın en hızlı blockcahinlerinden biri konumunda olan Solana Gilbert’in listesindeki altcoinlerden. Solana 2021’de çarpıcı bir şekilde yükseldi, ancak daha sonra 2022’de değerinin yüzde 57’sini kaybederek düştü. Analiste göre Solana’nın sözü bu yıl gerçekleşecek. CoinMarketCap verilerine göre Solana, bir önceki hafta yüzde 14 büyüdükten sonra son 24 saatte %7,89  artışla 105,86 dolardan işlem görmektedir.

Polkadot (DOT), analist listesindeki  başka bir altcoin. Bu Altcoin, birbirine bağlı, uygulamaya özel alt zincirler olan para zincirlerini destekleyen bir blok zinciri ağıdır. Kripto varlığı ayrıca Polkadot ağının Ethereum ve Bitcoin gibi diğer ekosistemlerle etkileşime girmesine izin verecek köprüler oluşturmaya çalışıyor. Bu aynı zamanda tokenlerin merkezi bir değişime ihtiyaç duymadan alınıp satılmasına da izin verir. Gilbert, “Merkezi olmayan finans ivme kazandıkça, 2022’de blok zincirlerini bir araya getirmek kritik olacak” diyor.

Chainlink
Chainlink

Analistin listesindeki bir diğer proje ise önde gelen bir altcoin olan Chainlink (LINK). LINK, Ethereum üzerinde oluşturulan bir ERC-20 jetonudur. LINK ekosistemi, karmaşık akıllı sözleşmelerin oluşturulmasının yanı sıra harici verilerin, ödeme yöntemlerinin ve etkinliklerin güvenli alışverişini sağlar. Analiste göre Chainlink, geleneksel finansı değiştirmek için DeFi kullanmayı amaçladığı için çok fazla potansiyele sahip.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.