Haberler

Elon Musk, Kripto Yanlısı Aday için Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla CEO’su ve X’in sahibi Elon Musk, kripto yanlısı ABD başkan adayı Vivek Ramaswamy hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Musk, Ramaswamy’nin dijital finans ve kripto para birimleri konusundaki samimi görüşleriyle dikkat çektiğini belirtti. Ayrıca, Musk sosyal medya üzerinden yayımladığı gönderide, Ramaswamy’nin gelmiş geçmiş en genç Cumhuriyetçi başkan adayı olduğunu ifade etti. Bu destek açıklamasıyla birlikte Ramaswamy daha da ilgi uyandırdı.

Mn
Elon Musk, Kripto Yanlısı Aday Için Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu! 3

Elon Musk’ın Vivek Ramaswamy Hakkındaki Yorumu Dikkat Çekti!

Elon Musk’ın Ramaswamy hakkındaki yorumu, dijital varlık piyasasında büyük bir heyecan yarattı. 2023 Bitcoin konferansında Miami’de yaptığı açıklamalar, özellikle kripto yatırımcılarının dikkatini çekti.

Konferans sırasında Ramaswamy, katılımcıları BTC bağış hizmetine yönlendiren bir QR kodu da paylaştı. Söylemleri ve kriptoya yönelik faaliyetleriyle dikkat çeken Ramaswamy, yakından takip edilen bir başkan adayı haline geldi. Musk’ın etkisiyle sosyal medya platformlarında da trend olan adayın sektöre yönelik atacağı adımlar ise heyecanla bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.