HaberlerAltcoin Haberleri

Haftanın En Çok Yükselen Altcoin’leri | 13-19 Ağustos

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu hafta, kripto para piyasalarında oldukça hareketli bir döneme tanık olduk. Bitcoin’in liderliğinde, piyasada büyük bir düşüş yaşandı. BTC, 25 bin 200 doların altına inerek birçok yatırımcıyı endişelendirdi. Ancak, altcoin’ler ise farklı bir tablo çizdi. Özellikle bazı kripto paralar, inanılmaz bir performans sergileyerek yatırımcıların yüzünü güldürdü. Bu durum, piyasanın ne kadar hareketli olduğunu bir kez daha gösterdi. Artık kripto para dünyası tam anlamıyla bir labirente dönmüş durumda. Her adımda farklı bir sürprizle karşılaşmak mümkün. Bu nedenle, yatırımcılar için her zamankinden daha fazla dikkat gerekiyor. İşte haftanın en çok yükselen kripto paraları…

THORChain (RUNE)

Son bir haftada piyasanın en çok yükseliş sergileyen kripto parası olarak Coingecko’daki ilk 100 kripto varlık arasından THORChain (RUNE) öne çıkıyor. RUNE, son 7 günde gösterdiği yüzde 38,6’lık artışla dikkat çekiyor. Hafta içinde 1,62 doları aşan RUNE, piyasa değerini 465 milyon dolara ulaştırmayı başardı. Bugün ise yüzde 6’lık bir yükselişle 1,54 dolardan alıcı buldu. RUNE’nin bu hareketliliği, kripto piyasasında heyecan yaratmaya devam ediyor.

Kripto Para Piyasasinda Bu Hafta Yukselenler 13 19 Agustos2
Haftanın En Çok Yükselen Altcoin'leri | 13-19 Ağustos 5

Hedera (HBAR)

Hedera (HBAR), bu hafta en dikkat çekici yükselişi yakalayan ikinci kripto para oldu. Bir hafta içinde XDC, %11,7 oranında değer kazandı. Kripto para, hafta boyunca en yüksek seviye olan 0,073 doları gördü. HBAR’ın son 14 gündeki artışı ise %21’e kadar ulaştı. Şu an itibariyle, kripto para %12,7’lik bir yükselişle 0,063 dolar üzerinden işlem görüyor.

Kripto Para Piyasasinda Bu Hafta Yukselenler 13 19 Agustos4
Haftanın En Çok Yükselen Altcoin'leri | 13-19 Ağustos 6

Toncoin (TON)

Bu hafta yatırımcıların yüzünü güldüren bir başka kripto projesi ise Toncoin (TON) oldu. TON, bu hafta %2,7’lik bir yükseliş yaşadı. Kripto para birimi, hafta boyunca en yüksek seviye olan 1,5 doları gördü. Ancak bugün TON, 1,33 dolardan alıcı bulmakta ve %1,2’lik bir düşüş yaşamaktadır.

Kripto Para Piyasasinda Bu Hafta Yukselenler 13 19 Agustos55
Haftanın En Çok Yükselen Altcoin'leri | 13-19 Ağustos 7

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.