Blockchain HaberleriHaberlerTüm Haberler

Brezilya Merkezli Banka Bradesco, Blockchain Çalışmalarını Hızlandırdı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Brezilya’nın en büyük bankalarından biri olan Bradesco, blockchain test projelerinin bir parçası olarak 2 milyon dolar değerinde tokenize kredi notları çıkarıyor.

Ülkelerin blockchain girişimleri hızla ilerliyor. Son zamanlarda blockchain alanında özellikle kurumsal işletmeler tarafından pek çok önlem alınmıştır. Kripto para birimlerinin artan kabulü ve kullanımı, CBDC ve blockchain’e iyimserlik sebebi verdi. Brezilya’nın en büyük bankalarından biri olan Bradesco, blockchain denemelerinin bir parçası olarak 2 milyon dolar değerinde tokenize edilmiş kredi notları sağlayacak.

Brezilya Merkezli Banka Bradesco, Blockchain Çalışmalarını Hızlandırdı!

Brezilya Merkezli Banka Bradesco, Blockchain Çalışmalarına Devam Ediyor

Brezilya merkezli dev banka Bradesco, blockchain teknolojisini test etmek için 2 milyon dolarlık ilk banka kredi notlarını tokenize edecek. Bradesco bu işlem için BolsaOTC ile ortaklık kurdu.

Bu ortaklık, finans şirketlerinin bu tür teknolojik testleri gerçekleştirmesi için ihtiyaç duyduğu altyapıyı sağlıyor. Altyapı, düzenleyici bir sanal alan imkanı sunacaktır.

Bradesco, Brezilya’da tokenize edilmiş varlıklarla test yapan ikinci bankadır. Geçen yılın Temmuz ayında ItauUnibanco, bankanın çalışanlarına ve müşterilerine varlık veren birkaç tokenize işlem gerçekleştirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.