Tüm HaberlerHaberler

Ripple Davası Sonrası Kripto Spot Hacimlerinde Büyük Yükseliş

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçen hafta, Ripple ve SEC arasındaki uzun süredir devam eden davada bir ABD mahkemesi, Ripple lehine bir karar açıkladı. Bu olayın kripto para birimine olan olumlu etkileri giderek artıyor.

Blockchain şirketi Ripple’ın SEC’e karşı verdiği hukuk savaşında kazanması, kripto topluluğu tarafından sevinçle karşılandı. Ripple’ın SEC’e karşı kazanmış olduğu hukuk mücadelesi, kripto şirketlerini de olumlu yönde etkiledi.

Ripple Davası Sonrası Kripto Spot Hacimlerinde Büyük Yükseliş 3

Kripto Spot Hacimlerinde Hızlı Yükseliş

Alınan bu zaferin ardından, birçok büyük kripto para borsası Ripple’ı tekrar benimsedi. Bu gelişmenin ardından, Ripple’ın halka açık ticaret platformlarında XRP satışının menkul kıymet satışı olarak kabul edilmemesine ilişkin bir hakim kararı sonrasında, spot kripto para borsalarındaki işlem hacimleri arttı.

Verilere göre, spot işlem hacimlerinin yedi günlük hareketli ortalaması 12 Temmuz’da 12,74 milyar dolardan 14 Temmuz’da 16,56 milyar dolara yükseldi. Bu durum, büyük bir sürpriz olarak karşılandı ve kripto para piyasasında heyecan yarattı.

Son olarak, şu anda, davanın geleceği belirsiz olsa da, New York’un Güney Bölgesi’ndeki bir hakimin kararının ardından Coinbase gibi kripto hisse senetleri ve XRP gibi kripto para birimleriyle piyasa hareketlendi. Bu durum, davanın mahkemeye taşınabileceği ya da temyize götürülebileceği ihtimalini doğuruyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.