HaberlerAltcoin Haberleri

Decentraland (MANA) Yorum ve Fiyat Beklentileri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Metaverse ekosistemiin popülarite kazanmasının ardaından Decentraland (MANA) ön plana çıkan metaverse coinlerinden biri oldu.  Sosyal medya devi Facebook’un yeniden markalaşma adına isim değişikliğine giderek çatı ismini Meta yapması bu alana olan ilgiyi katlamıştı.

Decentraland (MANA) Yorumları

Kullanıcıların kendi avatarlarını yaratarak sanal bir evrende hayat sürmesini sağlayan Blockchain tabanlı 3D platformu olana Decentraland, metaverse projeleri arasında birkaç özelliğiyle öne çıkıyor. MANA, bu sanal evrenin yerel kripto para birimi olarak kullanılıyor. Decentraland, kripto para piyasasında yaşanılan sert düşüşler ile birlikte 2.62 dolara kadar geriledi. Ancak toparlanma sinyallerinin baş göstermesi ile birlikte fiyat iyileştirmesinde önemli kazanç elde eden MANA, gün içerisinde 4 dolar seviyesini geri almayı başardı.

MANA coin geleceği üzerine yapılan yorumlar ise farklı bakış açılarından değerlendirilebilir. Metaverse alanının merkezsiz bir evrende kullanıcı deneyimini kullanıcılara sunma amacı, büyük aktörlerin dahil olmasıyla oyunu değiştirebilir. Facebook, metaverse alanındaki çalışmalar için 10 milyar dolarlık bir bütçe ayırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Metaverse Alanında Ön Plana Çıkan Decentraland’ın Diğer Projelerden Farkı Nedir?

MANA Coin Geleceği ve MANA Fiyat Beklentileri

Metaverse evreninin ön plana çıkan projeleri; Decentraland, Sandbox, Blocktopia, Axie Infinity, Star Atlas gibi ön plana çıkan platformlar olarak kayıtlarda yer alıyor. Ayrıca bu platformların yerel varlıkları metaverse kategorisinde önemli bir kapitalizasyon rakamı bulunduruyor.

Hype kavramının artık birçok şeyi geride bıraktığı bir dönemde metaverse evreni etrafındaki coşku, fonların bu alana kaymasına yol açıyor. Balinaların metaverse tabanlı kripto paralara ilgisi dev miktarda sermayenin bu alana akmasına yol açıyor. Kısa ve orta vadeli beklentileri olumlu sinyalleri temsil ederken mevcut durumda popülarite anlamında bu token’ların yükselişinin devamı bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.