Kripto RehberEditörden Seçmeler

Radio Caca (RACA) Nedir? Raca Coin Nasıl Çalışır?

Radio Caca - RACA Coin Nedir? gibi sorularınızın cevapları ve bir metaverse projesi olan Radio Caca hakkında merak ettikleriniz coinnewstr’de!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Radio Caca, yepyeni sanal dünya yaratma amacını birlikte paylaşan bireyler aracılığıyla yürütülen merkeziyetsiz bir platformdur. Bu platform metaverse içerisinde DeFi, NFT ve oyna- kazan oyunlarını tek bir çatı altında birleştirmektedir. Coin News TR olarak bu rehberimizde sizlerin merak ettiği Raca Coin nedir, nasıl çalışır, hangi borsalarda bulunur, nerden ve nasıl satın alınır gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız. İşte detaylar…

Radio Caca (Raca) Nedir? Raca Coin Nasıl Çalışır?

Radio Caca (RACA) Nedir?

Yepyeni bir dünya oluşturmayı hedefleyen ve etrafındaki alt yapıyı da hedefin içinde barındıran merkeziyetsiz özgün bir platformdur. Bu platform Ethereum için uygulama katmanları oluşturmaktadır. Fakat uzun vadeli misyonları USM Public Chain isimli bir açık olan kendi blokzinciri olan çözümlemelerini oluşturmaktır. BU zincirin amacı Ethereum ve BSC gibi halka açık bir şekilde birlikte faaliyete geçirilen bir çözümleme olmasını hedeflemektedir.

Platformun ses getiren projelerinin başında USM adlı bir metaverse projesi yer almaktadır. USM’nin açılımı: United State of Mars şeklindedir. USM’nin kısaca tanımı kullanıcıların arazi ve ev satın alabileceği ve oyun oynayabileceği Üç boyutlu bir dünyadır.

Bunun yanı sıra bu organizasyonun bir NFT projesi de vardır. Dünyaca ünlü isim olan Elon Musk’ın annesi Maye Musk tarafından geliştirilen NFT projeleri sadece Radio Caca tarafından alınmaktadır. 2021’in sonlarına doğru bu pazarın işlem hacmi 3 milyon dolara yükselmiştir.

Radio Caca Raca Nedir 432

Radio Caca (RACA) Projesinin Kurucusu Kimdir?

Radio Caca projesi, Binance CEO’su CZ ve dünyaca ünlü isim Elon Musk’ın annesi Maye Musk tarafından desteklenmektedir. Popüler metaverse projelerinden olan Raca coin’nin piyasaya sürümü 2021 yılında gerçekleşmiştir. Universal metaverse, NFT pazarını ise 2021 Eylül ayında açılımını gerçekleştirdi. Lansmanı ise 2021 Aralık ayında oluşturuldu. Raca coin’nin Metamon oyunu ise 2021’de piyasaya sürümü gerçekleştirildi.

Raca Coin Nedir?

Raca coin, Radio Caca’nin yerel kripto para birimidir. BEP-20 platformunda oluşturulan Raca coin, The Universal Metaverse oluşumunda ve oyna-kazan türündeki Metamon oyununda da kullanılabilmektedir. Metamon, NFT tabanlı bir oyundur. Raca Coin ise bu oyunda yönetişim coin’i görevindedir. Raca coin, benzer şekilde USM platformunda da aynı görevi görür. Bu yönüyle Axie İnfinity’nin AXS coin’e benzetilir. Raca Coin, madenciliği gerçekleştirilen herhangi bir kripto para birimi olamaz. Metamon oyunu ile kazanılabilir veya kripto para borsaları ile satın alınabilir.

Raca Coin Nasıl Çalışır?

Birçok kullanım örneğine sahip Radio Caca çok yönlü bir platforma sahiptir. bu sebeple Radio Caca sahipleri tarafından Radio Caca’nın farklı hizmet ve ürünlerine erşim sağlamak için kullanılabilmektedir. Bununla birlikte Raca sahipleri NFT’leri satın alabilecek hakka sahiptirler. Bunun yanında kripto paralarını kullanıp ABD’nin Mars metaverse dünyasında yer almak adına diğer birçok faaliyette de bulunabilmektedir. Raca herhangi bir kripto para platformunun standart yardımcı programı coin’i olarak faaliyet gösterir.

Raca Coin Hangi Borsalarda Listelenir?

Popüler kripto projelerinden Radio’o Caca’nın Coin’i Raca, şu anda aşağıda belirtilen merkezi ve merkezi olmayan borsalarda piyasa yapıcılarda bulunur.

  • OKX
  • Huobi Global
  • Bybit
  • Uniswap
  • Gate.io
  • Poloniex
  • CoinEx
  • Mercado

RACA Coin Hangi Blok Zincirde Çalışır ve Nasıl Kazanılır?

Raca Coin BEP-20 oluşumda, Binance Smart Chain üzerinde oluşumu tamamlanmıştır. Fakat Ethereum, Solana, OkExChainb ve BNB Chain zincirlerinde yer alır. Raca coin, The Universal Metaverse dünyasının bir parçası olan NFT tabanlı oyna-kazan oyunu Metamon sayesinde kazanım elde edilebilir.

Metaverse Projesi olan Raca Coin’nin Geleceği

Raca Coin ticareti için birincil merkezi borsalar arasında Gate.io bulunmaktadır. PancakeSwap ise birincil merkeziyetsiz borsa arasında yerini almıştır. Bununla beraber, PancakeSwap son bir okumada sadece 16.000 dolar likiditesi bulunuyordu. Toplamda, Radio Caca’nın 2024 Mayıs ayına likidite olmuş 80 milyon Raca tokeni bulunmaktadır. Kullanıcılar ayrıca farklı NFT ödülleri karşılığında Raca veya NFT stakesi gerçekleştirebilir. 2022 Mart ayında dikkatleri üzerine çeken popüler metaverse projesi Radio Caca oyna-kazan mantık çerçevesinde oluşturulmuş olup çok fazla kitlenin dikkatini çekmiş bulunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.