Haberler

Elon Musk, Twitter’ı Satın Almaktan Vazgeçebilir!

Elon Musk, SEC'e yapmış olduğu bildirimde Twitter'ı almayabileceğini açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elon Musk, Twitter’ı satın almaktan vazgeçebilir. Elon Musk, SEC’e yapmış olduğu bildirimde  Twitter’ı almayabileceğini açıkladı.

Twitter’ın kullanıcı tabanı hakkında bilgi vermeyi reddetmesi üzerine Twitter ile görüş ayrılıkları yaşayan Elon Musk’ın 41,4 milyar dolarlık işlemden çekilmesi bekleniyor.

Elon Musk, SEC’e yaptığı açıklamada şu açıklamalarda bulundu:

Bu, Twitter’ın birleşme sözleşmesi kapsamındaki yükümlülüklerin açık bir ihlalidir ve Mr. Musk, işlemi tamamlamama hakkı ve birleşme sözleşmesini feshetme hakkı da dahil olmak üzere bundan kaynaklanan tüm hakları saklı tutar

Musk’ın avukatları, Twitter’ın birleşme anlaşmasının şartlarını karşılamadığını ve Musk’a anlaşmayı feshetme yetkisi verdiğini belirtti.

Bildirime göre Twitter, kullanıcıları hakkında yalnızca çok az bilgi yayınlıyor ve “en son teklifi” yalnızca şirketin test teknikleriyle ilgili bilgileri içerdiğini açıkladı.

Elon Musk daha önce Twitter hesaplarının %5’inden daha azının spam veya yanlış olduğu raporları onaylanana kadar anlaşmanın “beklemede” olduğunu söylemişti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.