Altcoin HaberleriHaberler

Ripple (XRP) Yeni Bir Artışa Hazırlanıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası son 2 gündür poizitif bir görüntü çiziyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan olumsuz tablo tersine dönmüşe benziyor. Uzun zamandır önemli seviyelerin altında işlem gören Ripple’de (XRP) bu yükselişe ayak uydurdu. Popüler altcoin XRP  son yükselişle birlikte  1 dolarlık önemli seviyeyi geçmesini başardı.

XRP Yeni Bir Artışa Hazırlanıyor!

XRP fiyatı 29 Eylül ile 2 Ekim içinde %20 artarak 0,96 ve 1 dolarlık dirençleri kırmayı başardı. XRP fiyatı uzun süreden beri 0,96 dolar altında işlem görüyordu ve bu düzey fazlaca güçlü bir direnç haline gelmişti.

Her ne kadar bu hamle mühim olsa da XRP’nin yükseliş grafiğinin devam edebilmesi için 1 dolar üstünde kalmaya devam etmesi gerekiyor. Dolayısıyla yazının yayına hazırlandığı sırada 1,05 dolar bandında işlem gören XRP’nin bir miktar daha güç kazanması gerekecek.

Xrp Yeni Bir Artışa Hazırlanıyor!
Xrp Yeni Bir Artışa Hazırlanıyor!

Grafiklere bakılırsa, XRP’nin aşması gereksinim duyulan ilk düzey 1,09 dolar. Bu seviyenin güçlü bir halde kırılımı ise 1,27 dolarlık direncin kontrol edilmesini gündeme getirebilir. 1,27 dolar üstünde ise 1,31 dolar ve sonrasında 1,60 doların kontrol edilebileceği ifade ediliyor.

Yine de yükseliş ivmesine karşın XRP’nin hem 2021 rekoru olan 1,9 dolara hem de 2018 rekoru olan 3,84 dolara erişmesi için uzun bir yolu bulunuyor. Dolayısıyla XRP’de artışın devam edebilmesi için genel kripto para piyasasında da yükselişin bir süre devam etmesi gerekiyor.

XRP Fiyatında Önemli Destekler

Eğer XRP yükseliş ivmesini sürdüremez ve düşüşe geçerse ilk olarak 0,96 dolar bir deste olarak işlem görebilir. Bu seviyenin altında ise XRP’nin 0,92 dolarda ve 0,88 dolarda destek bulacağı ifade ediliyor.

Ancak SEC davasında yaşanacak herhangi bir negatif gelişme XRP fiyatını daha da aşağı çekebilir ve 0,60 dolarlık seviyeler de görülebilir. Dolayısıyla XRP’de yukarı yönlü ivmenin devam edebilmesi için hem SEC davasının iyi gitmesi hem de piyasanın pozitifliğini koruması gerekiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.