Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Elon Musk,Yaptığı Etkinliklerle Dogecoin(DOGE) Fiyatını Yükseltiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elon Musk, Yaptığı etkinliklerle Dogecoin(DOGE) Fiyatını Yükseltiyor. Bir Dogecoin destekçisi olan Elon Musk, faaliyetleriyle kendisi için bir itibar oluşturmaya ve DOGE’nin fiyatını etkilemeye devam ediyor. Musk, bir Cyber Rodeo etkinliğine ev sahipliği yaparak ve Drone’un yanı sıra Dogecoin’i de dahil ederek Dogecoin’in fiyatını artırıyor.

DOGE’nin Fiyat Artışı

Musk, Texas Gigafactory’nin lansmanını anmak için bu neşeli kutlamaya ev sahipliği yaparken, Texas Gigafactory’nin bu lansman etkinliğinde DOGE sevgisini bir kez daha vurguluyor. Etkinlik sırasında bir DOGE maskotunun varlığı da gözlerden kaçmıyor.

Elon Musk,Yaptığı Etkinliklerle Dogecoin(Doge) Fiyatını Yükseltiyor!
Elon Musk,Yaptığı Etkinliklerle Dogecoin(Doge) Fiyatını Yükseltiyor!

Bu süre zarfında Dogecoin (DOGE) fiyatı yaklaşık %5 artarak 0.1527 dolara ulaştı. DOGE, yazı yazılırken son 24 saatte yüzde 1,45 düşüşle 0,145 dolardan işlem görüyor. DOGE ayrıca haftalık yüzde 6,4 ve aylık yüzde 25,4 kazançlarıyla dikkat çekiyor. Etkinliğin DOGE fiyatını artırmasına rağmen, o zamandan beri en popüler meme tokeni kabaca 1,45 dolara düştü.

Twitter ve Dogecoin

Elon Musk’ın ise Twitter’da %9,2 hisse satın almakla ilgileneceği konuşuluyor. Tesla’nın CEO’su zaten sık sık Twitter kullanıcısı olmakla beraber Musk, bu paylaşımlara ek olarak Twitter yönetim ekibine de katıldı. Sonuç olarak Musk’ın Twitter’da bağış kabul ödeme seçeneği olarak DOGE’ye oy vermesi bekleniyor.

İmzalanan anlaşma ile Twitter’ın en büyük hissedarı olan Musk, şirketin hisselerinin yüzde 14,9’undan fazlasını satın alabilecek. Musk daha önce Twitter’ı iyileştirmeyi amaçladığını belirtmişti. DOGE destekçileri ve yatırımcıları, bu geliştirmelerin DOGE’yi de kapsayacağını düşünüyor. Musk ayrıca bir düzenleme düğmesinin eklenebileceğini iddia ediyor. Twitter’da, Dogecoin’in mucidi sürekli olarak DOGE’nin bir katkı yöntemi olarak kullanımını tartışıyordu. DOGE ekosistemi artık Musk ile bunun yapılabilir olduğunu düşünüyor. Musk’ın DOGE’ye olan düşkünlüğü kripto topluluğunda iyi biliniyor, bu nedenle gelişmelerin devam etmesi bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.