HaberlerNFT Haberleri

Lüks Marka Tiffany’den, 50.000$’lık NFT Satışı!

Daha önce, ünlü mücevher şirketi Tiffany & Co. NFT alemine bir an önce girmek için harekete geçeceğinin duyurusunu yaptı ve ardından hemen NFT dünyasına girdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lüks marka Tiffany’den, 50.000 dolar’lık NFT satışı. Daha önce, ünlü mücevher şirketi Tiffany & Co. NFT alemine bir an önce girmek için harekete geçeceğinin duyurusunu yaptı ve ardından hemen NFT dünyasına girdi. Görüyorsunuz, bu markalar bir pazara girdiğinde hem fiyatlandırma hem de markanın bilinirliği açısından iyi performans gösteriyor. Bu nedenle, Amerikan tasarımcı mücevher zinciri Tiffany & Co. Cuma günü 250 parçalık NFT koleksiyonunun her parçasını piyasaya sürdü ve sattı. 30 Ether (ETH) için, her NFT yaklaşık 50.000 dolara satıldı. Bu satıştan sonra şirket yaklaşık 12,5 milyon dolar gelir elde etti.

Tiffany Co Launches Exclusive Cryptopunk Nft Jewellery

CryptoPunk NFT sahiplerine, NFT’lerini elmas ve değerli taşlardan oluşan benzersiz bir kolyeye dönüştürme hakkı veren “NFTiff” olarak adlandırdıkları şeye özel dijital erişim verildi. Blockchain teknolojisi sağlayıcısı olan Chain, NFTiff’lere güç veriyor.

Tiffany’nin web sitesinde yayınlanan bilgilere göre, NFTiff token kullanım son tarihi 12 Ağustos olarak belirlendi.
Bu koleksiyonun özünü oluşturan sıra dışı kolyeler, 2019’un ilk aylarında NFT ödeme yapan müşterilere teslim edilecek. Ayrıca dikkate almak önemli! Web sitesine göre, bir NFTiff sahibi, kolye postalanmadan önce jetonunu satarsa, her alıcı en fazla bir kolye almaya hak kazanır.

Tiffany, NFTiff’leri çok hızlı sattığı için, en düşük satın alma fiyatı şimdi NFTiff’in orijinal satış fiyatından biraz daha düşük. İzleyici NFTGo’ya göre mevcut taban fiyat yaklaşık 27 ETH veya 46.000 dolar ve bu da sahipler için küçük bir kayıpla sonuçlanabilir.

Bu durum şu anda bir geri çekilme olarak görülse de, markanın kimliği ve kaldırabileceği fayda nedeniyle gelecekte ek fiyat ivmeleri olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.