Ethereum HaberleriHaberler

ENS Yönetimi Topluluğa Devredecek

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ENS yönetimi topluluğa devredecek. Ethereum kripto para varlığı blok zincirine dayalı açık kaynaklı isim sistemi olan ENS yani Ethereum Name Service tokenin piyasaya sürülmesi ile birlikte yönetimini de kendi topluluğuna aktarmayı düşündüğünü bu doğrultu da da merkezi olmayan bağımsız organizasyon kurmayı hedefliyor.

ENS organizasyonunun kuruluş ekibi ENS‘nin daima topluluğa açık bir kamu hizmeti olarak kurulduğunu belirterek artık aynı zamanda yönetiminin de sorumluluğun topluluğa devredilecek kadar olgunlaştığını belirtti.

Topluluğunda isteği aynı şekilde ETH adları ve fiyatlandırmaları aynı zamanda kayıt mekanizmasında ki kayıt sözleşmesine kadar kendilerine devredilme isteğini ifade etti.

ENS aynı zamanda Merkezi Olmayan Bağımsız Kuruluş yapısının çok önemli olduğunu ve token dağıtımı ve tahsis düzeni ile de alakalı açıklamalarda bulundu.

Protokol gereği kullananların 8 Kasım’da başlayacak ve sadece 7 gün sürecek olan topluluk anlaşmasını içeren ENS kurallarını da oylamaya açacaklarını söyledi. ENS’nin token dağıtım süreci bittiğin de direk token sahipleri tarafından fiyatlandırma ve diğer geliştirmeler için sadece tokeni satın alan grubun oylamaları ile devam edecek.

11:FS yani Dijital Finans Hizmetleri kurucu ortağı Simon “ENS, Muhtemelen bir Merkezi Olmayan Bağımsız Organizasyon‘un ne olması gerektiğine yönelik net bir durum çalışmasıdır” dedi.

ENS projesi toplam talebin %25’ini AidDrop‘a ayırdı. Tüm bunlar 137 binden fazla hesap arasında dağıtılacak. Diğer %25’i ise 100 kişi, gruplar ve discord’da ki bulunan kullanıcılara verilecekken kalan %50’si topluluğun hazinesine aktarılacak.

ENS talepleri 8 Kasım’da açılacak olup, 4 Mayıs 2022 tarihine kadar da süreleri olacak. Ondan sonra ki kalanlar topluluğun hazinesine aktarılarak işlem tamamlanmış olacak.

Ayrıca geriye dönük yapılacak bu airdrop çalışması isim başına değil hesap başına yapılacak. Bu da her adresin o gün minimum 1 ETH tokenine sahip olup olmadığına bağlı olarak bir gün için sayıldığı anlamına geliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.