HaberlerBitcoin Haberleri

Saylor: Microstrategy Halvingden Pozitif Etkilenecek

MicroStrategy Kurucusu Michael Saylor, Bitcoin'e olan talebin 12 ay içinde 10 kata kadar artabileceğini söyledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

MicroStrategy Kurucusu Michael Saylor, Bitcoin‘e olan talebin 12 ay içinde 10 kata kadar artabileceğini söyledi. Bitcoin’e olan talebin önemli ölçüde artacağını vurgulayan Saylor, dev şirketlerin BTC için rekabete gireceğini ifade etti.

Saylor, Bitcoin’in geleceğine ilişkin konuştu ve Bitcoin’in offshore düzenlenmemiş bir varlık olmaktan “kurumsallaşmış ana akım uygulamaya” dönüştüğüne dikkat çekti.

Saylor: Microstrategy Halvingden Pozitif Etkilenecek

BTC’nin arz ve talebi etkileyen dinamikleri değerlendiren Saylor, “Önümüzdeki 12 ayın büyük bir dönem olacağını düşünüyorum. Satışa hazır arz nisan ayında yarı yarıya azalacak. Talep ikiye ya da üçe katlanmalı ya da belki 10 kat artmalı” şeklinde konuştu.

Saylor, “Madenciler için her ay bir milyar dolar yerine yarım milyar dolar Bitcoin mevcut olacak. Belki de 15 milyar dolarlık organik talep ve 12 milyar dolarlık organik arzdan oluşan bir arz ve talep dengesinden gitmek görülmemiş bir şey. Biri ikiye katlanırken diğeri yarı yarıya azalırsa ne olur? Fiyat yükselir” diye ekledi.

Büyük Şirketler Rekabet Ediyor

MicroStrategy kurucusu, Apple ve Meta gibi şirketlerin BTC’yi ele geçirip sonunda büyük karlarla satmak için rekabet edeceğini dile getirdi. Bitcoin’in geleceğine ilişkin yüksek tahminlerde de bulunan Saylor, Bitcoin’in 10 milyon dolara kadar ulaşabileceğini ifade etti.

Saylor, 2024’ten 2028’e kadar Bitcoin’in büyük teknoloji endüstrisi ve dünya çapındaki mega bankalar arasında benimseneceğine dikkat çekti. Her iki sektörün de Bitcoin’i ürün ve hizmetlerine entegre etmesiyle yüksek büyüme aşamasında olmaya devam edeceğini öngördü.

MicroStrategy, kurumsal Bitcoin kasası olarak nitelendirilen bir şirkettir ve şu anda yaklaşık 158 bin 400 BTC’ye sahiptir. 2 Kasım itibariyle yapılan bir açıklamaya göre, şirketin Bitcoin yatırımı yaklaşık 900 milyon dolar arttı.

Bu açıklamalar, Bitcoin’in geleceğine yönelik umutları ve büyük şirketlerin dijital varlıklara olan ilgisini yansıtmaktadır. Talep ve arz dengesinin değişeceği ve Bitcoin’in fiyatının yükseleceği öngörülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.