Bitcoin Haberleri

Otomobil Marka Devi Honda’dan, XRP ve SHIB Hamlesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Japon otomobil üreticisi Honda, dijital varlıkları ödeme seçeneği olarak benimseyerek kripto para birimi kervanına katıldı. Artık Honda kullanıcıları, ürünlerini XRP ve SHIB coin’leriyle ödeyebilecekler.

Honda, Tokyo merkezli bir otomobil, motosiklet ve güç ekipmanı üreticisi olarak bilinir. Şirket, müşterilerine klasik para yerine dijital para birimleriyle ödeme yapma imkanı sunmak amacıyla blokzincir ödeme sistemi FCF Pay ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık, Honda kullanıcılarının ürünleri kiralaması veya satın alması için daha fazla esneklik sağlamayı hedefliyor.

Honda, dijital varlıkların kabul edildiği bir dizi ödeme yöntemi sunarak kripto para birimi kervanına katıldığını duyurdu. Bu yöntemler arasında XRP ve SHIB coin’leri de bulunuyor. Kullanıcılar, bu dijital varlıkları kullanarak Honda ürünlerini ödeyebilecekler.

Kabul edilen varlıklardan bazıları ise aşağıda şekildedir:

  • Bitcoin (BTC)
  • Ether (ETH)
  • Ripple (XRP)
  • Shiba Inu (SHIB)
  • Binince Coin (BNB)
  • Polkadot (DOT)

Otomobil Marka Devi Honda, Xrp Ve Shib Hamlesi!

Kripto Kervanı Genişlemeye Devam Ediyor!

Honda’nın kripto para birimlerini benimsemesi, sadece otomobil endüstrisinde değil, genel olarak kripto para birimi dünyasında da bir dönüm noktası olarak kabul edilebilir. Honda gibi büyük bir markanın kripto para birimlerine olan ilgisi, bu dijital varlıkların daha geniş çapta benimsenmesini teşvik edebilir.

Bu hamle, diğer şirketlerin de kripto para birimlerine yönelmesine ilham olabilir. Örneğin, Shiba Inu adlı kripto para birimi, FCF Pay ile Teksas merkezli enerji şirketi Chariot Energy ile ortaklık kurarak yerel halkın güneş paneli faturalarını kripto para birimiyle ödeme imkanı sunmuştu. Ayrıca HSBC bankası da uygun müşterilerine ipotek faturalarını ve kredilerini XRP ve SHIB dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimleriyle ödeme imkanı sunacağını açıklamıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.