Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

Kripto paralardaki yükseliş dalgası en çok hangi altcoinlere yaradı? Altcoinlerde son durum ne?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası geçtiğimiz haftaların birçoğunda olduğu gibi içinde bulunduğumuz haftaya da durgun ve yatay seyirde, düşüş eğiliminin etkileri ile giriş yaptı. Yatırımcıların ve sektör temsilcilerinin genel olarak beklentileri hafta boyunca bir kez daha bu yatay hareket seyrinin devam etmesi yönündeydi. Ancak Bitcoin’in (BTC) hafta ortasında 20 bin doların üzerine çıkması, piyasayı da harekete geçirdi. Peki bu hareketliliğin ardından altcoinler genelinde son durum ne?

DOGECOIN (DOGE)

Dogecoin Manset

Piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimi listesinde yer alan altcoinler arasında, CoinGecko verilerine göre son 1 haftalık süreçte en iyi performansı Dogecoin (DOGE) gösterdi. Listenin 10. sırasında yer alan DOGE, son 1 haftada yüzde 32,9 oranda ve son 24 saatte yüzde 16,9 oranda değer artışı yaşayarak 0,077955 dolar seviyesine tırmandı. Öte yandan DOGE, bu yükselişlerle piyasa değerini de 10,6 milyar dolara çıkardı.

ETHEREUM (ETH)

En büyük 10 kripto para birimi arasında yer alan altcoinlerde Dogecoin’in ardından son 1 haftada en iyi performansı Ethereum (ETH) ortaya koydu. ETH bu süreçte yüzde 21,8 oranda yükselirken, son 24 saatte gelen yüzde 2,5 değer artışıyla 1.562 dolar seviyesine ulaştı.

CARDANO (ADA)

Cardano Manset

En büyük 10 kripto para birimi arasında 14,2 milyar dolarlık piyasa değeri ile 8. sırada yer alan Cardano (ADA) ise söz konusu sıralamada haftalık bazda en iyi performansı sergileyen 3. varlık oldu. ADA ise son 1 haftada yüzde 16 oranda ve son 24 saatte yüzde 1,3 oranda yükselerek 0,406314 dolar seviyesine yükseldi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.