Haberler

Ertha Metaverse, Rome NFT’yi 120 bin Dolara Satıyor

Ertha Metaverse, endüstrinin en iyi metaverse projesi olma yolunda adım adım ilerliyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Proje, GameFi’de en çok aranan tokenlerden birine sahip olduğu ve bu yazının yazıldığı sırada 380 milyon doları aşan tamamen seyreltilmiş bir piyasa değerine sahip olduğu zaten biliniyor. Bugün geliştiricileri yeni bir satış rekorunun kırıldığını duyurdu.

Roma artık Romalıların değil, Avrupa’nın en ünlü şehirlerinden birine sahip olma ayrıcalığı için 120 bin dolar harcayan alıcıya ait. Artık sadece Kolezyum ve Trevi Çeşmesi gibi dünyaca ünlü simge yapıların kontrolünde değil, aynı zamanda Papa’nın evi olan Vatikan Şehri ve ünlü Sistine Şapeli’ne de sahipler.

Bu, 59.000 dolara satılan Tokyo ve tek bir alıcının 50.000 dolara satın aldığı İsveç’in çoğunluğu için belirlenen önceki yüksek değerleri aşıyor.

Bazıları için bunlar, dijital arazi parçalarına harcanacak göz kamaştırıcı miktarlar gibi görünebilir. Metaverse, her biri üzerlerinde gerçekleşen işlemlerden vergi, harç ve diğer gelir biçimlerini toplayan 360.000 satın alınabilir arsaya bölünmüştür.

Ertha’nın gidişatı sürekli yükselirken, oyun yayına girdiğinde ve yüz binlerce oyuncu oyun alanına akın ettiğinde Roma’nın satın alım fiyatı o kadar yüksek görünmeyebilir. Metaverse’leri ve Play-to-Earn oyunlarını çevreleyen yutturmaca satın almak isteyen yatırımcılar, Ertha Metaverse’den başkasına bakmamalıdır.

Etkileşimli bir dünya olan oyun pazarı, her gün yeni ülkelerdeki arazilerin piyasaya sürülmesiyle sürekli olarak güncellenmektedir. Muhtemel arazi sahipleri tereddüt etmemelidir. Alıcılar hazır ve müsait olduğu anda araziyi almak için bekliyorlar.

Ertha’nın yol haritasında yaklaşan heyecan verici iyileştirmeler ve eklemeler listesiyle birlikte takipçilerini bekliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.