Ethereum HaberleriHaberler

Kripto Para Analistinden Ethereum Uyarısı: “ETH’de Büyük Düşüş Bekliyorum”

Kripto para analisti Benjamin Cowen, YouTube'da (ETH) yayınladığı bir videoda Ethereum için yüzde 65'lik bir düşüş öngördü.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para analisti Benjamin Cowen, YouTube’da (ETH) yayınladığı bir videoda Ethereum için yüzde 65’lik bir düşüş öngördü.

Sıkıntı bir dönemden geçen kripto para piyasasında fiyat aktivitesinin yönü tahmin edilemez. Yüksek volatiliteye sahip piyasalar sürekli olarak düşüş eğilimi içindedir. Önemli faktörler, FTX borsasının çökmesi, Terra sorununun ortaya çıkması ve birkaç kripto projesinin para çekme işlemlerini durdurmasıydı. Yatırımcılar korku içindeydi ve daha kötüsünü bekliyorlardı. Kripto para birimi araştırmacısı Benjamin Cowen, piyasa dinamiklerine atıfta bulunarak Etheruem için bir çöküş beklediğini söyledi.

Benjamin Cowen, Ethereum fiyatında %65’lik bir düşüş bekliyor.

YouTube’da 779 bin aboneli Benjamin Cowen, Ethereum‘un (ETH) fiyatı hakkında cesur iddialarda bulundu. Cowen, önemli bir ekonomik endişenin ETH fiyatının düşmesine neden olacağını tahmin ediyor.

Cowen, ETH’deki düşüşe atıfta bulunarak, “Ethereum’un ABD doları karşısındaki değeri konusunda hala bir ayağınızın aşağıda olduğunu düşünüyorum” dedi. Geçen döngüde gördüğümüz aynı türden bir pazarlığı aramaya başlamak için uygun bir yerin 400-600$ bölgesi olduğuna inanıyorum.

Cowen’e göre Ethereum için sosyal risk endeksi de satış baskısına hazır olduğuna işaret ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.