Haberler

ETC Group Kurucularından Bradley Duke’den Altın ve BTC Fiyat Yorumu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Almanya menşeli kripto yatırım şirketi ETC Group’un kurucularından Bradley Duke, son zamanlarda yaşanan kripto piyasasındaki yükselişi değerlendirdi.

Bitcoin’in (BTC) 44 bin dolar seviyesine ulaşarak son 18 ayın rekorunu kırdığını belirten Duke, ons altın ile BTC arasındaki korelasyonun son dönemde azaldığı görüşünde.

“Altın ve Bitcoin fiyatlarının birlikte hareket ettiği görüşüne şüpheyle yaklaşıyorum. İki varlığın fiyatlaması son dönemde birbirinden bağımsız gerçekleşiyor. Bence BTC yükselişinin ardındaki hikaye daha çok haber akışıyla oluştu.”

Etc Group Kurucularından Bradley Duke'Den Altın Ve Btc Fiyat Yorumu

Avrupalı Kurumsal Yatırımcılar İlgili

ETC Group kurucusu Duke, kripto sektörünün Amerikan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) kararına odaklandığını söyledi. Bununla birlikte, Avrupalı kurumsal yatırımcıların sektöre adım atmak için oldukça hevesli olduğunu vurguladı.

ETC Group, yatırımcılara geleneksel araçlarla kripto para yatırımı yapma imkanı sunan Almanya’nın ilk kripto ETP ihraççısı olarak bilinmektedir. Şirket, güncel rakamlara göre 1,3 milyar dolara yakın varlığı yönetiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.