HaberlerEthereum Haberleri

Web3 Alan Adı Hizmet Sağlayıcısının Domain Süresi Sona Erdi!

Web3 alan adı kayıt kuruluşu Ethereum Name Service (ENS), süresinin dolması nedeniyle Eth.link alan adını kaybetme riskiyle karşı karşıya. Eth.link'i yenileme yetkisine sahip tek kişi şu anda hapiste.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Web3 Alan Adı Hizmet Sağlayıcısının Domain Süresi Sona Erdi. Web3 alan adı kayıt kuruluşu Ethereum Name Service (ENS), süresinin dolması nedeniyle Eth.link alan adını kaybetme riskiyle karşı karşıya. Eth.link’i yenileme yetkisine sahip tek kişi şu anda hapiste.

GoDaddy’ye göre Eth.link’in sahipliği 26 Temmuz’da sona erdi. 5 Eylül’de alan adı erişilebilir olacak.

Eth.link İçin Çözüm Arayışı Devam Ediyor

Web3 alan adlarının sağlayıcısı olan Ethereum Name Service (ENS), hala Eth.link için bir düzeltme arıyor. Şu anda, ENS DAO topluluğunun bir üyesi web sitesini ziyaret ettiğinde, üst kısımdaki yeşil çubuk yenileme uyarısını görüntüler. Bunun nedeni, alan adını yenileme yetkisine sahip tek kişi olan Virgil Griffith’in şu anda tutuklu olması.
Griffith, Kuzey Korelilere yaptırımlardan kaçmak için bitcoin kullanmalarına yardım ettiği için 63 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bunu ele almak amacıyla ENS, Twitter’da işlerin mevcut durumunu bir açıklamada sundu.

Bir alan adı hizmeti sağlayıcısının Web3 eşdeğeri olan Ethereum Name Hizmeti protokolü, merkezi olmayan özerk bir kuruluş olan ENS DAO tarafından yürütülür. Ethereum topluluğu çok sayıda eth adı üretti ve ENS, bunların altında yatan mekanizmadır. Kullanıcılar, kendi web sitelerini oluşturabilmeleri için eth alan adları satın aldı. Uzun ve karmaşık bir Ethereum adresi yazmak yerine, satın alınan bu ENS kimlikleri daha sonra cüzdan adresinize bağlanarak işlemleri basitleştirir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.