HaberlerAltcoin Haberleri

Sei (SEI) Son 24 Saatte Büyük Bir Düşüş Yaşadı

Son günlerde kripto piyasası oldukça dalgalı bir seyir izliyor. Bitcoin (BTC), 38 bin doların üzerinde istikrarlı bir şekilde tutunamadığı sürece düşüş eğilimini sürdürüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerde kripto piyasası oldukça dalgalı bir seyir izliyor. Bitcoin (BTC), 38 bin doların üzerinde istikrarlı bir şekilde tutunamadığı sürece düşüş eğilimini sürdürüyor. BTC, geçtiğimiz günlerde 38 bin dolar seviyesini aşmayı başardı, ancak daha sonra 37 bin 700 dolara kadar geri çekildi.

BTC’nin 38 bin dolar direncini aşamaması, altcoin’lerde de endişe yaratmaya başladı. Birçok altcoin geri çekilme yaşadı. Ancak Sei (SEI) adlı popüler kripto para birimi, son 24 saat içinde keskin bir satış baskısıyla karşı karşıya kalarak yaklaşık yüzde 20 oranında düşüş yaşadı.

Sei (SEI) Düşüşü Derinleşti: Kırılma Anı Geldi

Katman-1 projelerinden biri olan Sei (SEI), Eylül ayından bu yana devam eden yükseliş trendinde beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremedi. Ancak 28 Kasım ile 29 Kasım tarihleri ​​arasında SEI, yüzde 35’in üzerinde bir değer kazanarak çıkış sinyalleri verdi. Ne yazık ki, beklentilerin aksine, bu çıkış kalıcı olmadı.

Sei Sei Grafik

Popüler kripto para birimi Sei (SEI), 29 Kasım tarihinde son üç aylık en yüksek fiyat seviyesinden ani bir satış baskısıyla karşılaştı. Bu satış baskısı, fiyatın geri çekilmesine neden oldu ve son 24 saat içinde yaklaşık yüzde 20 oranında düşüş yaşandı. Haber yazıldığı sırada SEI, öğleden sonra 0,28 dolar civarında işlem görürken, 0,02285 dolardan el değiştirmekteydi.

SEI, 0,2338 dolar seviyesinde bulunan önemli bir destek bölgesini kaybetti. Bu kayıp, fiyatın daha fazla satış baskısıyla karşı karşıya kalmasına yol açtı. Henüz toparlanma sinyalleri veremeyen SEI, 0,2195 dolar bandından tepki alırsa volatilite kazanma potansiyeline sahiptir. Eğer volatilite kazanırsa, SEI kısa sürede tekrar 0,2338 doları test edebilir. Önceki destek noktası olan ancak son düşüşle direnç haline gelen 0,2338 dolar seviyesi kırılırsa, alım iştahı artabilir. Bu durumda SEI, 0,2472 dolar direnç bölgesini hedefleyebilir. SEI’nin olası bir toparlanmasıyla karşılaşabileceği diğer direnç seviyeleri ise 0,2593 dolar ve 0,2760 dolar olabilir.

Sei Network Nedir

Öte yandan, SEI’nin satış baskısı devam etmesi ve BTC etkisiyle negatif piyasa koşullarının etkisiyle düşüş trendini sürdürebileceği görülebilir. SEI, düşüş trendine devam ederse, 0,2195 dolar seviyesindeki destek noktasını test edebilir. Eğer bu destek noktası çalışmazsa, SEI fiyatı keskin bir şekilde 0,2069 dolara kadar gerileyebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.