Analiz

Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) Son Durum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında gözle görülür düşüşlerin yaşandığı son günlerde piyasa hacmi bakımından en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) ile son günlerin en popüler kripto paraları içinde yer edinen Solana (SOL) ve Avalanche‘de (AVAX) düşüşe direnemedikleri görüldü.

Ethereum Fiyat Beklentileri

Yaşanan son düşüş sebebi ile son 24 saat içinde ortalama olarak %7 değer kaybeden ETH, yazının yayına hazırlandığı sırada 30,58 dolar bandında işlem görüyor. Geçtiğimiz saatlerde 2.800 dolar sınırına kadar gerileyen ETH fiyatında bu seviyede alıcıların desteğinin olması pozitif bir durum olarak değerlendiriliyor.

Ethereum Fiyat Beklentileri
Ethereum Fiyat Beklentileri

Analistlerin beklentilerine göre ETH’un ilk büyük direnç seviyesi olan 3.245 doları kontrol edilebilmesi için ilk olarak 3.075 dolarlık pivot seviyenin üzerine çıkması gerekecek. Bunun yanında ETH’un 3.200 dolarlık seviyenin üzerine çıkabilmesi için de hem piyasa desteğine hem Bitcoin fiyatının yukarı yönlü harekete geçmesine gerekseme duyuluyor.

Bu noktada ikinci ana direncin 3.510 dolar seviyesinde olacağı düşünülüyor. Ancak eğer aşağı yönlü bir başka hamle yapılırsa 2.800 doların kaybı ile ikinci ana direnç olan 2.644 doların kontrol edilebileceği ifade ediliyor.

Solana’da Önemli Seviyeler

Yazının kaleme alındığı an itibari ile 139 dolardan işlem gören SOL, son 24 saat içinde de ortalama olarak %4 değer kaybetti. Solana, 9 Eylül’de 214 dolar ile kendi rekorunu kırmıştı. O dönemden sonrasında ise düzeltme hareketini başlattı.

Solana'Da Önemli Seviyeler
Solana’Da Önemli Seviyeler

Analistlere göre şu anda SOL için ilk destek 135 dolarda ve ilk direnç 170 dolarda bulunuyor. SOL’un destek seviyesine yakın olması ise yatırımcıları endişelendiriyor benzer halde görünüyor. Eğer bu noktadan sonrasında alım baskısı artarsa SOL 170 dolara doğru harekete geçebilir.

Ancak eğer yeni bir satış baskısı oluşursa 135 dolar bir destekten dirence dönüşebilir.

Avalanche’de (AVAX) Son Durum

Son günlerin popüler kripto para birimi Avalanche, son 24 saat içinde ortalama olarak %14 kıymet kaybederek 57 dolar seviyelerine kadar geriledi. AVAX 19 Eylül’de 76,21 dolar ile kendi rekorunu kırmıştı.

Avalanche'De (Avax) Son Durum
Avalanche’De (Avax) Son Durum

Yaşanan düşüş esnasında AVAX 52 dolarlık desteği tekrardan kontrol etti ve burada alıcıların devreye girmesi fiyatın daha oldukça düşmesini engelledi. mevcut 57 dolarlık seviyenin üstünde AVAX için ilk direncin 62 dolarda olacağı düşünülüyor. 62 dolarlık direncin kırılması ise 68 doların tekrardan kontrol edilmesini sağlayabilir.

Buna ek olarak eğer yeni bir düşüş trendi başlarsa bu kez AVAX, 52 dolarlık desteği kırarak 48 dolara doğru düşüşe geçebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.