Bitcoin HaberleriHaberler

Ünlü Analist Yorumladı: Bitcoin (BTC) Yönünü Aşağı Çevirebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin‘in son yakaladığı ralli sonrasında uzmanlar bazı uyarılarda bulundu. Analistler, lider kripto para biriminin bu ani çıkışını tersine çevirebilecek bazı bulgular saptadı. Kızıl bölgede bulunan fon oranları ve açgözlülük endeksi gibi  etkenler BTC fiyatının gerileme  potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor.

Bitcoin’in Yükselmeye Devam Eder Mi?

Bitcoin, bir haftadan kısa bir sürede 10.000 dolarlık bir yükselişle harika bir performans gösterdi. Aşırı pozitife dönen fonlama oranları, piyasanın yükseliş limitini kısıtlıyor. Bununla birlikte mevcut pozisyonların kitlesel olarak tersine dönmesi, aşağı doğru hareketi tetikleyebilir. Kripto korku ve açgözlülük endeski %76’ya çıkarak aşırı açgözlülüğü temsil ediyor.

[ccpw id=”9904″]

Başarılı analist Rekt Capital, yatırımcıların şu anda BTC‘ye karşı aşırı derecede açgözlü olduğunu belirtti. Lider kripto para birimi Bitcoin en yüksek seviyesinden yaklaşık olarak 10.000 dolar altındayken fiyat keşfine geri dönme yolunda. Lider BTC, 58.000 dolar, 60.000 dolar benzer şekilde direnç noktalarıyla karşı karşıya.

Bitcoin Fiyatında Son Durum

Lider kripto para birimi Bitcoin, kısa sürede fiyatını 55.500 dolara kadar çıkardı. Ayırca BTC’nin yukarı yönlü hareketi milyonlarca dolarlık short pozisyonlarının tasfiyesine neden oldu. Birçok uzman, liderin bir sonraki hareketinin yukarı yönlü olacağını belirtse de tersi fikirlere sahip olanlar da bulunuyor.

[ccpw id=”9919″]

Bitcoin’in fiyatı, yazının kaleme alındığı sırada CMC verilerine göre 54.067 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.