Altcoin HaberleriHaberler

Ethereum (ETH) Yükseliş İçin Hazır! ETH Yeni Bir Ralli Başlatabilir

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoinler arasında en büyük kripto para Ethereum (ETH), bugün erken saatlerde tekrardan 3.000 dolarlık desteği tekrardan  geri aldı. Dolayısıyla piyasa değerine göre en büyük ikinici kripto para birimi ETH’de yükseliş sinyalleri görülmeye başlandı.

ETH Pozitif Sinyaller Veriyor

Kripto para piyasasının geri kalanı şeklinde Ethereum‘da (ETH) negatif getirilerle Eylül ayında düşüş yaşadı, sadece zincir içi ölçümler, önümüzdeki ayın yükselişe geçebileceğini ve ETH’nin yükseliş yollarına geri dönmesine destek olabileceğini gösteriyor.

Öte taraftan altcoin şu anda 3.153 dolarlık kilit direncin derhal altında bir fiyat düşüş trendi kanalında hareket ediyor. Bu direnç noktasının üstünde bir kırılma, Ethereum‘un ana fiyat düşüş trendinden çıkmasına ve boğa koşusunu tekrardan düzenlemesine destek olabilir.

Eth-Grafiği
Eth-Grafiği

Popüler altcoin düşüş trendinden çıktıktan sonrasında, bir sonraki kilit direnç 3.500 dolara ve peşinden 4.000 dolara tekrardan kontrol gelebilir. Eylül ayının başlangıcında Ethereum, geçtiğimiz ay süresince ortalama %25’lik bir düşüş kaydetmeden ilkin 4.000 doların üstünde işlem görüyordu. Buna ek olarak altcoin için işlem hacmi sağlıklı kalmaya devam ediyor.

Ayrıca Ethereum’un borsa arzı düşmeye devam ediyor ve son birkaç hafta içinde keskin bir düşüş yaşadı ve bu da 6 ayın en düşük seviyesine ulaştı. Düşen bir döviz arzı, arz sıkışıklığına yol açmış olduğu ve trader’ların fiyatın yükselmesini beklediğini gösterdiği için yükseliş işareti olarak kabul edilir.

Eth-Grafiği
Eth-Grafiği

Öte taraftan Ethereum savunucuları hali hazırda hodling modunda görünüyor ve piyasa uzmanları, fiyatın 2021’in son çeyreğinde yeni ATH’lere ulaşmasını bekliyor.

Ethereum Ağ Etkinliği Sabit Kalıyor, Fiyat Artacak mı?

Solana (SOL) şeklinde popülerliğe yükselen rakip ağlarda büyük bir artış olduğundan dolayı Ethereum ağ büyümesi büyük oranda azaldı. Dolayısıyla şimdi Cardano (ADA) akıllı sözleşmelerin entegrasyonu ile bu durumu tamamlamaya çalışıyor. Ethereum ağ büyümesindeki durgunluğun öteki bir niçin de 2. katman çözümlerinin artan popülaritesi olabilir.

Eth-Grafiği
Eth-Grafiği

Aktif adreslerin sayısı son 6 ayda güçlü kalmaya devam ediyor, sadece London hardfork‘u esnasında Ağustos ayındaki artışa karşın, toplumsal hacim Haziran ayından bu yana düşüşte.

Eth-Grafiği
Eth-Grafiği

ETH, geçtiğimiz günlerde tekrardan yeşile döndü ve içeriğin hazırlandığı an itibarıyla son 24 saatte %3’lük bir artışla 3.102 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor. Öte taraftan Ethereum Ekim ayı yükselişine hazırlanıyor. Altcoin şu anda 4,362 dolarlık ATH’sinin %31 altında işlem görse de Ethereum yatırımcıları, son çeyrekte yeni ATH’ı aşmasını bekliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.