Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin’de Yeni ATH Geldi! BTC Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin (BTC), aylar sonra 64.854 ATH seviyesini geçerek yeniledi. Dün listelenen Bitcoin ETF ile birlikte BTC fiyatının ATH yapacağı bir çok kişi tarafından tahmin ediliyordu. Uzun zamandır beklenen ATH beklentisi nihayet gerçekleşti. Bitcoin (BTC), tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.854 seviyesini geçerek 66.000 dolar üzerine demir attı. Çin yasaklarının oluşturduğu baskıdan kurtulan Bitcoin, yazının kaleme alındığı sırada  66.522 dolardan işlem görüyor ve yükselişini sürdürüyor.

Bitcoin’den (BTC) Yeni Rekor!

Bugün akşam saatlerinde  tüm zamanların en yüksek seviyesini olan 64.854 doları geçen Bitcoin (BTC) nihayet ATH yapmış oldu. BTC fiyatı dolar bazında en yüksek rakamı kısa süre görmüş oldu. Aylardır beklenen yeni zirvenin gelmesiyle birlikte altcoin piyasalarının da hareketlenmesi umut ediliyor.

Btcath
Btcath

Nisan ayının ikinci haftasında başlayan yasak ve baskılardan bu yana  Bitcoin (BTC) birçok badire atlattı. Çin yasakları başlamadan önce Elon Musk piyasaları büyük bir düşüşe hazırladı. Musk’ın elindeki en büyük koz ise Bitcoin madencilerinin tükettiği yüksek enerjiydi. Sadece 11 yılda Bitcoin’in küresel ısınma sorununa ciddi katkıda bulunduğundan bile bahsedildi. Ancak tüm bunların abartı olduğu iddia sahipleri tarafınca bile biliniyordu. Bu açıklamalarla birlikte düşen fiyat Çin yasaklarıyla dibi gördü. Çin, kendi blockchain ekosistemini dünyaya kabul ettirmek umuduyla kripto paralara adeta harp açtı. Kademeli yasaklar ilk olarak madencilere uygulanmaya başladı. Çin bu yasaklara gerekçe olarak emisyon hedeflerini gösterse de aslolan niyetin kripto para ekosistemini çökertmek olduğu aşikardı.

[ccpw id=”9919″]

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.