Altcoin HaberleriHaberler

Cardano Destekli COTI Coin Uçuşa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası zor geçen bir haftanın ardından hafta sonuna toparlanarak girmek istiyor. Hafta içi lider Bitcoin ve altcoinler düşüş yaşasada bu altcoin değerine değer kattı. Cardano destekli altcoin projesi COTI  son iki hafta içinde büyük bir artışa imza atmayı başardı.

COTI’den Harika Performans

CMC verilerine göre, son dönemde adını sıkça duyduğumuz kripto para birimi COTI‘nin 14 günün en düşük seviyesi olan 0.289679 dolardan 0.643572 dolara yükseldiğini ve son iki hafta içinde %75.8’lik bir ralliyi temsil ettiğini gösteriyor. Şu anda 526.540.060 dolarlık bir piyasa değerine sahip olan popüler kripto para birimi, içeriğin kaleme alındığı sırada 0.585 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Cmc-Coti
Cmc-Coti

Ralli, dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Coinbase‘in popüler kripto para birimi için destek başlatmasından bir ay sonrasında geldi. Ağustos ayında borsa, müşterilerinin kripto varlıklarını platformlarında ticarete başlayabileceklerini duyurdu.

Nisan ayında Cardano Vakfı, trader’ların ve kuruluşların ADA’da ödemeleri kabul etmesini ve yönetmesini sağlayacak ADA Pay için ödeme ağ geçidi sağlayıcısı olarak hizmet edecek COTI ile ortaklık kurduğunu söyledi.

Cardano’nun arkasındaki blockchain şirketi olan Input Output Hong Kong (IOHK), erken aşamadaki cFund vasıtasıyla COTI’ye 500.000 dolar yatırım yapmış oldu.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ unique_content=”unique1″ include_post=”3842″ scheme=”alt”]

COTI Coin Nedir?

COTI, kuruluşların kendi ödeme çözümlerini oluşturmalarına ve ağ bağlantılı veri yapısı protokolü Trustchain’i kullanarak her türlü para birimini dijitalleştirmelerine olanak tanıyan kurumsal düzeyde bir platformdur.

COTI, merkezi olmayan ödemeler için optimize edilmiş ve trader’lar, hükümetler, ödeme DApp’leri ve stablecoin ihraççıları tarafınca kullanılmak suretiyle tasarlanmış dünyanın ilk blok zinciri protokollerinden biridir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.