Haberler

Ünlü Analist, Bitcoin’in İyileşmesi İçin Öngörülerini Paylaştı!

Tanınmış bir analist olan Will Clemente, Bitcoin fiyat grafiği (BTC) için tahminlerini açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü analist, Bitcoin’in iyileşmesi için öngörülerini paylaştı. Tanınmış bir analist olan Will Clemente, Bitcoin fiyat grafiği (BTC) için tahminlerini açıkladı.

Will Clemente, okuyucu sorularına yanıt olarak bir kez daha 20.000 doları geçen Bitcoin fiyatı hakkındaki düşüncelerini tweetledi. Tweet’inde Bitcoin’in artmasının dört olası nedenini vurguladı.

Will Clemente’in Bitcoin Grafiği Analizi

Will Clemente, Bitcoin grafiğindeki önemli alanları belirledi ve neden yükselmesi gerektiğini Twitter hesabından açıkladı.

Uzman, paylaşımında gelecekte Bitcoin’e yapılacak sürpriz bir düzeltmenin de benzer bir şekil alacağını iddia ediyor.

Bitcoin vadeli işlemlerinin negatif fonlanması ve çekilmesi, piyasanın Bitcoin türevlerinde ne kadar sattığını ortaya çıkardı. Satın alma gücünün ortaya çıkardığı kısa vadeli küçük bir sıkışma nedeniyle, Bitcoin sadece bir günde 21.000 doları aştı.

Will Clemente ayrıca Bitcoin’in artması için şu nedenleri de sunuyor: Beklenenden düşük BTC fiyatı, emtia fiyatları ve 2018’de desteğe yaklaşan TÜFE oranları.

Sadece bu hafta yaklaşık %10 yükselen Bitcoin (BTC) fiyatı yüzde 1,6 arttı. CoinGecko kayıtları, bu yazı itibariyle 21.692 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.