Haberler

Ünlü Ekonomi Profesörü Kriptodaki Tehlikeye Dikkat Çekti

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Finans dünyasında Dr. Doom yani Dr. Kıyamet lakabıyla bilinen ünlü ekonomi profesörü Nouriel Roubini, yeni açıklamalarıyla gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından açıklamalar yapan ünlü isim, kriptoları bekleyen tehlike hakkında çarpıcı açıklamalar kullandı. Nouriel Roubini’nin paylaşımında “(Genesis, Grayscale, Galaxy, Gemini) şimdi büyük bir belada ve / veya çöküyor. Ay’dan, tüm deliler şimdi Dünya’ya düşüyor.” ifadelerini kullanması kripto yatırımcılarını korkuttu. Bunula birlikte Swan Bitcoin’in CEO’su Cory Klippsten, Digital Currency Group’un iflas edeceği iddiaları hakkında dev şirketin satış için çaresiz olduğunu vurgularken “Durum, görünüşe göre Genesis için iyi görünmüyor” dedi.

Digital Currency Group Krizde Mi?

Digital Currency Group

Kripto şüphecileri, Gemini kripto borsası ve Galaxy Digital şirketinin geleceği üzerine çeşitli iddialar ortaya attı. Bitcoin ve kripto para alanındaki uzmanlar, sektördeki olumsuz raporların peş peşe gelmesiyle ilgili açıklamalar yapıyor. FTX patlamasının hemen ardından gelen Genesis açıklamaları, toplulukta panik yarattı. Borsanın iflasıyla birlikte domino etkisinden çok sayıda kripto şirketinin olumsuz etkileneceği iddia ediliyordu.

Digital Currency Group bünyesindeki Genesis, Grayscale, Galaxy, Gemini şirketlerinin iflas riskiyle baş başa olduğu iddiası yatırımcılarda korku yarattı. Ancak Uphold Blockchain kurucusu Martin Hiesboeck, kripto şirketlerini tehdit eden iflas dalgası hakkında şunları söyledi: “Bulaşma riski artık her zamankinden daha yüksek. Ancak bunun değişeceğine inanıyoruz. Alanın hala ne kadar küçük olduğunu unutmayın. Bu, Enron veya Lehman anı değil.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.