HaberlerAltcoin Haberleri

Ethereum Merge Etkisi, Hareketliliği Beraberinde Getirdi!

Eylül yaklaştıkça ve Ethereum (ETH) piyasada yükselirken, Ethereum Merge piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum Merge etkisi hareketliliği beraberinde getirdi. Hareketlilik, son zamanlarda gündemde olan bir konu olan Ethereum Merge tarafından sağlanmaktadır. Eylül yaklaştıkça ve Ethereum (ETH) piyasada yükselirken, Ethereum Merge piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

Ethereum Fiyatı %11 Arttı

Yakın tarihli bir açıklamada, Ethereum geliştiricileri, Birleştirme aktivasyonu için olası bir tarih olarak 19 Eylül’den bahsetti. Ardından, en aktif kripto para birimleri arasında, ETH’nin piyasa değeri, NFT‘ler ve gas ücretlerinde olumlu bir gelişme oldu.

AMBCrypto’dan gelen habere göre, Ethereum geliştiricilerinin Merge konusunda olumlu bir duruş benimsemesinden sonra ETH %11 arttı.

Ethereum Eth 1 3Ethereum Merge Nedir?

Ethereum çekirdek geliştiricisi Tim Beiko, Ethereum’un Proof of Work’ten Proof of Stake’e geçişini ifade eden Merge’i ortaya çıkardı. Birleştirme yükseltmesi, Arınma ve takip edecek diğer iyileştirmelerle birlikte Ethereum ağının verimliliğini, kapsayıcılığını ve çevre dostu olma özelliğini artıracaktır.

Merge tarihi olarak 19 Eylül seçilmiş olmasına rağmen, 4, 6 ve 12 Ağustos için önemli eylemler planlanıyor. 4 Ağustos’tan itibaren testnet konsolidasyonu iki aşamada tamamlanacak. Önce Bellatrix yükseltmesi yayınlanacak, ardından 6 ile 12 Ağustos arasında Paris olarak adlandırılan ikinci bölüm tamamlanacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.