HaberlerEthereum Haberleri

Ethereum Merge’ünde Beklenmedik Hata!

Ethereum geliştiricisi Péter Szilágyi, yazılımın en son sürümünde Twitter'da veri kaybına neden olan bir sorun bildirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum Merge’ünde beklenmedik hata. Ethereum geliştiricisi Péter Szilágyi, yazılımın en son sürümünde Twitter’da veri kaybına neden olan bir sorun bildirdi.

Yaklaşan ETH Merge’ü şu anda kripto para dünyasında en çok beklenen olaylardan biri olsa bile, yine de sorunlar olabilir. Öte yandan, Ethereum geliştiricileri yeni sorunları çözmek için hızlı hareket ediyor.

Ethereum Merge’ünde Beklenmedik Durum

Ethereum (ETH) için bir yazılım geliştiricisi olan Péter Szilágyi, Twitter’da olumsuz bir duruma yol açan bir sorunun keşfedildiğini bildirdi. Muhtemelen çevrimiçi budayıcıya veya yeni depolama modeline dahil edilen çekme taleplerinden biri olduğunu açıkladı.

Sonraki bir güncellemede geliştirici, sorunun muhtemelen kullanıcıların veritabanlarını bozabileceği ve veri kaybına neden olabileceği konusunda uyardı. Veri kaybı sorununun yalnızca sistem kapatıldığında meydana gelmesi nedeniyle testlerinin kusuru gözden kaçırdığını belirtti.

Szilágyi, geliştirmenin “iyi durumda” olmasını sağlamak için topluluktan testler tamamlanana kadar güncellemeyi kullanmayı ertelemelerini istedi. Geliştirici, test sırasında sorunu atladığı için Twitter’da pişmanlık duyduğunu ve daha iyi hata ayıklama testlerinin nasıl yürütüleceğini öğrenmeye kararlı olduğunu belirtti. Geliştirici ayrıca, sorunu çözmede yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.