Altcoin HaberleriBorsa HaberleriHaberler

Binance ve Kraken, LUNA ve UST İşlemlerini Askıya Aldı!

Binance ve bu iki kripto para borsası, bu LUNA ve stabilcoin UST için işlemlerin askıya alındığını açıkladı. İşte detaylar...

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance ve bu iki kripto para borsası, bu LUNA ve stabilcoin UST için işlemlerin askıya alındığını açıkladı. İşte detaylar…

Terra, UST fiyatını sabit tutmak için Bitcoin (BTC) sattığını açıkladıktan sonra kripto para piyasası bir savaş alanı haline geldi. Altcoinler, Bitcoin 30.000 doların altına düştüğü için önemli fiyat düşüşleri gördü.

Buna ek olarak, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, piyasa oynaklığı nedeniyle Luna ve UST için para çekme işlemlerinin askıya alındığını duyurdu. İşte detaylar…

Binance, Luna Ve Ust İşlemlerini Askıya Aldı!
Binance, Luna Ve Ust İşlemlerini Askıya Aldı!

Luna ve UST Çekme İşlemleri Askıya Alındı

Piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada LUNA ve UST tokenlerinin çekilmesinin “ağ yavaşlığı ve tıkanıklığı” gerekçesiye askıya alındığını bildirdi.

Binance yaptığı açıklamada, ağ istikrarlı hale geldiğinde ve bekleyen para çekme hacmi azaldığında bu tokenler için para çekme işlemlerinin yeniden açılacağını duyurdu.

Traderlar, LUNA ve UST için sipariş defterinin sabah durdurulmuş göründüğünü ve hiçbir siparişin geçmediklerini açıkladı. Twitter’daki kaynaklara göre, traderlar UST’yi 70 sentin altına satamadılar.

Luna Ve Ust Çekme İşlemleri Askıya Alındı
Luna Ve Ust Çekme İşlemleri Askıya Alındı

Terra’nın resmi hesabından yayınlanan gönderide konuyla ilgili önemli açıklamalar eklendi. Terra’nın tweetinde şunlar yer aldı:

İşlem hacmi doğal olarak yüksek olduğundan, şu anda genel altyapı kullanıyorsanız lütfen spam göndermeyin. Lütfen altyapımızın genel kullanımına dikkat edin.

 

Luna Foundation Guard (LFG) şu anda bir önceki güne göre yüzde 85 düşüşle 171.4 milyon dolar, UST’de 86.82 milyon dolar ve her ikisi de yüzde 41 düşüşle 84.5 milyon dolar değerinde AVAX’a sahip.

LFG, Stabilcoin‘ini desteklemek için  Bitcoin varlıklarını tüketti.

Kraken’den Benzer Adım!

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Luna ve UST para çekme işlemlerini durdurduktan sonra,Kraken borsası da benzer bir yol izledi.

Öyle ki iki büyük kripto para borsası daha Kraken, para çekme işlemlerini geçici olarak durdurdu. UST’nin para çekme işlemleri ise hala FTX tarafından işleniyor.

CoinMarketCap verilerine göre, Terra (LUNA) son 24 saatte %50 düşüşle 31.47$’dan işlem görürken, UST hala %12 düşüşle 0.89$’dan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.