Metaverse HaberleriHaberler

Fast-Food Devi McDonald’s, Metaverse Dünyasına Adım Atıyor! İşte Detaylar!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’nin fast-food devi McDonald’s, metaverse’de Kaplan Yılı’nın kutlamasını gerçekleştirerek hayranlarının uzun süredir beklediği adımı atmaya hazırlanıyor.

1 Şubat itibariyle, Ay takvimine göre Öküz Yılı sona erdi ve Kaplan Yılı başladı. Kaplan Yılı’nın anısına, McDonald’s ve Humberto Leon bir sanal gerçeklik deneyimi geliştirmek için bir araya geldi.

Amerikan fast-food zinciri, metaverse‘de bir zodyak koleksiyonu geliştirmek için tanınmış moda markası Opening Ceremony’nin Kurucu Ortağı Humberto Leon ile işbirliği yapıyor. McDonald’s, bu yıl 1-15 Şubat tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan Çin Yeni Yılı festivalinde tanıtmayı planlıyor.

McDonald’s Metaverse’e Geliyor!

Fast-food devi McDonald’s, metaverse’de Kaplan Yılı’nın kutlamasını gerçekleştirerek hayranlarının uzun süredir beklediği adımı atmaya hazırlanıyor. Humberto Leon tarafından tasarlanan bu seri, zodyak hayvan desenlerini içeriyor. Ancak bu koleksiyonda kullanıcıların doğum tarihlerine göre geleceklerini tahmin eden burç yorumları var. McDonald’s ve Leon, Kaplan Yılı festivalini boyunca ünlü geleneklerini öne çıkaran bir televizyon reklamı hazırlıyorlar.

Mcdonald'S Metaverse
Mcdonald’S Metaverse

Humberto Leon, McDonald’s’ı her zaman tüm kültürlerin evrenselliğini kucaklamaya ve onların özel günlerini kutlamayı ihmal etmemeye kendini adamış bir marka olarak betimliyor. Humberto Leon sözlerine şu şekilde devam ediyor:

“Birçoğunun onaylayacağı gibi, McDonald’s’ı ve Asyalı Amerikan topluluğunun yaratıcılığını ve yenilikçiliğini öne çıkarmak için kendi kimliğimi ve onu tanımlayan güçleri aktarmaktan gurur duyuyorum.”

Uzun Süredir Beklenen Adım!

McDonald’s’ın Kültürel Katılım Kıdemli Direktörü Elizabeth Campbell’e göre Kaplan Yılı, cesaret, güç ve güveni ifade ediyor ve organizasyonunun metaverse girmesi için uygun zaman olduğuna inanıyor. Campbell sözlerine şöyle devam ediyor:

“Ay Yeni Yılını sanatla kutlayabilmek bizim için bir onurdur.” Hayranlarımızın bu dönüm noktasını kutlamak için bize katılmasını umuyoruz.”

Elon Musk’ın yakın zamanda McDonald’s‘a yaptığı Dogecoin teklifinin ardından McDonald’s’ın şakayla bu teklifi reddetmesi, sosyal medyadaki hayranlarını ve takipçilerini öfkelendirdi. McDonald’s ise bu yaklaşımıyla bir kez daha kalpleri kazanmayı umuyor gibi görünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.