Haberler

Fox Muhabirinden Bitcoin Spot ETF Açıklaması!

Fox Business muhabiri Eleanor Terrett, Bitcoin spot ETF'lerin bu hafta onaylanacağı iddialarına karşı çıktı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Fox Business muhabiri Eleanor Terrett, Bitcoin spot ETF’lerin bu hafta onaylanacağı iddialarına karşı çıktı. Kripto para piyasası, Bitcoin spot ETF gündemiyle tekrar hareketlendi. Bitcoin uzun bir aradan sonra 45 bin dolar seviyesine yükseldi. Bitcoin’in yükselişinde,

Bitcoin spot ETF’lerin bu hafta onaylanabileceği iddialarının önemli bir rolü olduğu düşünülüyor. Kripto para piyasası, olası bir ETF onayını fiyatladığında, Fox muhabiri Eleanor Terrett’ten beklenmedik bir açıklama geldi. Terrett, Bitcoin spot ETF’lerinin bu hafta onaylanmayacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

Fox Muhabiri Bitcoin Spot ETF Onayı Hakkında Konuştu!

Fox Business muhabiri Eleanor Terrett, Bitcoin spot ETF’lerin bu hafta onaylanacağı iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Terrett, SEC’nin hamlelerinin öngörülemez olduğunu belirtti. Fox Business muhabiri, SEC’nin bu hafta Bitcoin spot ETF’lerini onaylaması durumunda şaşıracağını ifade etti.

Terrett, Bitcoin spot ETF başvurusunda bulunan şirketlerle görüşmeler yaptığını aktardı. Fox Business muhabiri, Perşembe veya Cuma günü başvurulardaki değişiklikleri gözden geçirerek yorum yapması gerektiğini vurguladı.

Terrett’e göre, SEC’nin Ethereum vadeli işlemlerine benzer bir zaman çizelgesi izlemesi, başvuruda bulunan şirketlere tarih bildirecek ve o tarihten sonraki 48 saat içinde uygulamaya geçirecektir. Terrett, SEC personellerinin Cuma gününden bu yana izinli olması nedeniyle Salı veya Çarşamba günü onay vermenin zor göründüğünü söyledi. Tüm bu argümanları sıralayan Terrett, bu hafta Bitcoin spot ETF’lerin onaylanamayacağını belirtti. Fox Business muhabiri ayrıca, önümüzdeki iki haftanın kripto için heyecan verici olacağını vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.