Editörden SeçmelerAltcoin HaberleriHaberler

DogeCoin Milyonerinden 1 Milyon Doge Kampanyası!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında son dönemde oluşan belirsizlik devam ediyor. Bu belirsizliğin en çok etkilediği yatırımcı kitlesinden biri de Dogecoin (DOGE) yatrımcıları oldu.

Elon Musk’ın desteklediği ve her defasında favori kripto para birimi olduğunu söylediği Dogecoin, yıl içerisinde yaptığı rekor yükselişten sonra yakın zamanda bir o kadar sert şekilde düşecek yorumları yapılmaya başlandı.

DogeCoin Milyoneri, Yeni Kampanya Başlattı!

DogeCoin fiyatlarında son dönemlerde inişli çıkışlı bir çizgide gitse de popülaritesinden hiçbir şey kaybetmişse benzemiyor. Kripto Para Milyoneri Gary Lanchance, Doge ile ilgili yenillikçi bir kampanya başlatarak popülerliğinde hafif oynama olan bu coin’i tekrardan harekete geçirmeyi hedefliyor.

Gary Lachance’nin başlattığı DOGE DISCO isimli uygulaması için yeni bir reklam kampanyası başlattığı bundan dolayı kampanyaya yapılacak katılımcılara 1 milyon DogeCoin dağıtacağını açıkladı. DogeCoin anlık fiyatı coinmarketcap verilerine göre yazımızı yazdığımız anda 0,25 Dolardan işlem görüyor. Bu işlem fiyatı göz önüne alındığında, airdrop ile dağıtılacak Doge değeri yaklaşık 250.000 Dolara tekabül ediyor.

Dogecoin Anlık Fiyatı Coinmarketcap
Dogecoin Anlık Fiyatı Coinmarketcap

Doge Disco uygulamasının beta sürümünün piyasaya sürülmesini kutlamak için yapılan bu airdrop , Kripto para milyonerine göre, uygulama için kendilerine sunulan birçok kampanyanın ilki durumunda. Million Doge Disco uygulaması, nedir? Diye soracak olursanız içerisinde NFT bulunduran bir oyun.

Oyunda bulunan  NFT’ler “Dogeagotchi” olarak da biliniyor ve bu oyunu oynayan kullanıcılar bunları kazanabilecek. Million Doge Disco Sanal gerçeklik oyununa katılan kişilerin toplamda 1 milyon adet DOGE kazanma şansı buunuyor. Edinilen bilgilere göre oyuncu oynayanların aynı zamanda DogeCoin kazanma şansı da bulunuyor.

Yapılan yorumlarda edindiğimiz bilgilere göre bu Oyunun, daha önce küresel etki bırakan Pokemon GO oyununa benzediği ve her Doge Disco oyuncusunun farklı NFT’ler ile karşılaşacağı belirtilmekte. Sizler de bu oyunu deneyimlediğinizde, haberimizin altına puanlama yapabilir diğer otansiyel katılımcılara rehber olabilirsiniz.

Gary Lachance sitesi üzerinden yaptığı duyuruda Doge Disco uygulamasının bugün başlayacağını duyurdu.

Doge Disco uygulamasını incelemek için linke tıkla https://beta.dogedisco.com?kid=1KNTM2

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.