Borsa HaberleriHaberlerTüm Haberler

FTX CEO’su Borsa Faaliyetlerini Tekrar Başlatmayı Düşünüyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX CEO’su John Ray’e göre operasyonlara devam edebilirler.

Ray, borsayı SBF’den devraldığından bu yana ilk kez kamuoyu önünde soruları yanıtladı ve piyasanın geleceğine ilişkin tahminlerini tartıştı.

FTX’in CEO’su John Ray, şirketin müşterilerine ve alacaklılarına ödeme yapmanın yollarını arasa da operasyonları yeniden başlatma potansiyelinden de bahsettiklerini söyledi.

Geçen Kasım ayında borsayı devralan Ray, operasyonların devam etme potansiyelini araştırmak için bir çalışma ekibinin kurulduğunun altını kesinlikle çizdi.

Eski FTX yöneticileri ciddi suçlarla itham edilse de, bazı kullanıcılar platformun yeniden başlatılmasının fayda sağlayabileceğine inanıyor.

Ftx Ceo’su Operasyonları Tekrar Başlatmayı Düşünüyor!

Her ihtimal masada yer alıyor. Bu konuda ileriye dönük bir yol varsa, sadece araştırmakla kalmayacağız, yapacağız

FTX’in iflas başvurusu, kripto piyasasında şimdiye kadarki en büyük başarısızlık hikayelerinden biri oldu. Çok kısa bir süre içinde Celsius Network LLC, Voyager Digital Ltd. ve BlockFi gibi birçok kripto şirketi de bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu. Genesis’in de bu olasılığı tartıştığı belirtiliyor.

Bunun gerçekleştirilebilir olduğunu düşünen, birlikte çalıştığımız ortaklarımız var. Borsayı yeniden başlatma konusu ilgi görse bile, FTX’in müşterilerinin durumu belirsizliğini koruyor

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.