HaberlerTüm Haberler

Hacker’lar, Tornado Cash’e 2,7 Milyon Dolar Değerinde Ethereum Taşıdı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

DeFi protokolü Raydium saldırısından haftalar sonra yetkilendirilen Tornado Cash kripto para birimi karıştırıcısı, hacker’lardan yaklaşık 1800 Ethereum aldı.

Çeşitli borsalardan güvenlik ekipleri hacker girişimleriyle mücadele etmeye devam ederken, yetkili kripto para birimi karıştırıcısı Tornado Cash‘e para akışı devam ediyor.

Hacker’lar, Tornado Cash’e 2,7 Milyon Dolar Değerinde Ethereum Taşıdı!

16 Aralık 2022’de, merkezi Solana’da bulunan Raydium merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolüne yönelik bir saldırı başlatıldı. Geliştiriciler, bilgisayar korsanlarının borsa sahibinin hesabına erişim sağladığını ve USD Coin, Wrapped Solana (wSOL) ve Raydium (RAY) gibi çeşitli dijital varlıklardan oluşan likidite sağlayıcının parasını tükettiğini iddia ediyor.

Ön araştırmanın ardından DeFi protokolü, istismarın merkeziyetsiz borsanın akıllı sözleşmelerindeki bir kusurdan kaynaklandığını tespit etti. Bu, yöneticilerin likidite havuzlarını ödeme olarak almasını mümkün kıldı.

Raydium ekibi, kayıp jetonları geri satın almak için DAO hazinesini kullanarak istismardan zarar gören herkese tazminat ödemek ve hack kurbanlarını tazmin etmek için bir strateji geliştirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.