HaberlerTüm Haberler

Gemini Kurucu Ortağından, DCG’ye Karşı Dava Tehtidi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Gemini’nin kurucu ortaklarından Cameron Winklevoss, Digital Currency Group CEO’su Barry Silbert’i ve şirketi dava etmekle tehdit etti.

Winklevoss, Silbert ve DCG ile birkaç hafta boyunca borcun geri ödenmesi hakkında halka açık bir tartışmaya girdi. Winklevoss, Silbert’in DCG’den kovulmasını talep etti ve orada denetlediği birkaç işletme arasında parayı zimmetine geçirdiğini ve Gemini’nin parayı geri almak için “kötü niyetli oyalama taktikleri”  uyguladığını belirtti.

Gemini Kurucu Ortağı Cameron Winklevoss, DCG’ye Meydan Okudu

Kripto para borsası Gemini’nin kurucu ortağı Cameron Winklevoss, DCG kredi kuruluşu Genesis’in iflas başvurusuna yanıt olarak Digital Currency Group’un (DCG) CEO’su Barry Silbert’i dava etmekle tehdit etti.

Perşembe günü geç saatlerde Winklevoss, bir tweet’te DCG ve Silbert’in “adil bir teklif” almamaları halinde Gemini’s Earn müşterilerini kısa süre içinde dava edeceklerini iddia etti. 766 milyon dolarlık alacaklarıyla Gemini, Genesis’in en büyük alacaklısı durumunda yer alıyor.

Gemini Kurucu Ortağından, Dcg'Ye  Karşı Dava Tehtidi!

Winklevoss bir tweet’te, “Barry, DCG ve 340.000’den fazla Earn kullanıcısına ve Genesis ve suç ortakları tarafından kandırılan diğer kişilere zarar veren dolandırıcılığın sorumluluğunu paylaşan diğer kişilere karşı doğrudan yasal işlem başlatmaya hazırlanıyoruz” dedi. Ek olarak, Genesis’i iflasa sürükleme kararı Barry, DCG ve diğer suçluları hesap vermekten muaf tutmuyor ” ifadelerini de ekledi.

Sorunlu kripto kredi firması Genesis Global Capital’in ana şirketi Genesis Global Holdco LLC, Three’nin başarısızlıklarından ciddi şekilde etkilendikten sonra, Perşembe günü geç saatlerde 11 bölüm iflas koruması için başvurdu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.