Haberler

FTX’ten Yeni Solana Hamlesi: 122 Milyon Dolarlık İşlem

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası FTX, Solana (SOL) token’larının değeri 122 milyon doları bulan bir işlem gerçekleştirdiği ortaya çıktı. FTX’in elinde bulunan SOL varlıklarının stake edildiği ve bir süre satış yapabileceği endişeleri gündeme gelmişti.

FTX’ten Yeni Solana Adımı

SolanaFM tarafından sağlanan verilere göre, FTX ile ilişkilendirilen bir cüzdanın 122 milyon dolar değerinde 5,5 milyon SOL stake ettiği tespit edildi. FTX’in bu hamlesi, zincir analisti ‘ashpool’ tarafından ilk olarak fark edildi. FTX’in coin’lerini staking için Figment adlı ağ doğrulayıcısına devrettiği belirtildi.

FTX’in iflas kayyum heyeti tarafından yönetildiği ve öncelikli olarak varlıklarının geri alınarak alacaklılara dağıtılması amaçlandığı daha önce açıklanmıştı. Önemli miktarda SOL coin’in kilidinin her ay açılacağı ve platformun istediği takdirde bu varlıkları satabileceği belirtildi.

Ftx'Ten Yeni Solana Hamlesi: 122 Milyon Dolarlık İşlem

Borsanın elinde bulunan Solana coin’lerini satabileceği endişesi bir süre önce piyasada paniğe neden olmuştu. FTX yönetiminin bu son hamlesi, bu endişeleri boşa çıkardı. FTX, 11 Eylül tarihinde yaklaşık 7 milyar dolarlık varlığını geri aldığını duyurmuştu. Borsanın elinde stake edilmiş 1 milyar dolardan fazla SOL olduğu belirtilmişti. Bu işlemin FTX kurucusu Sam Bankman-Fried’ın mahkemesinin yapıldığı döneme gelmesi de dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.