Bitcoin Haberleri

Galaxy Digital CEO’su Kripto Piyasasını Değerlendirdi! “Endişelenecek Bir Şey Yok”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, yaşanan sert düşüşlerle birlikte büyük satışlara maruz kaldı. Geçmiş kripto para verileri baz alındığında Kripto para piyasası için kanlı bir ay olan eylül ayında yine benzer senaryolar yaşandı. Öyle ki, Pazartesi gününden bu yana piyasada 1 milyar doların üstünde para tasfiye edildi. Galaxy Digital‘in CEO’su ve ünlü milyarder Mike Novogratz kripto para piyasasında yaşnan düşüşüşün endişe yaratmaması gerektiğini belirtti.

Galaxy Digital CEO’su Kripto Piyasasını Değerlendirdi

Galaxy Digital‘in CEO’su ve meşhur milyarder Mike Novogratz, mevcut piyasa trendleri hakkında konuşmak için CNBC’ye konuk oldu. Kripto para piyasasındaki son durumu değerlendiren Novogratz, bir oldukça yatırımcının aksine piyasayı sarsan sayısız fiyat düşüşünden asla kaygı duymadığını belirtti.

Ayrıca piyasadaki satışlardan bahseden Novogratz, SEC‘in mevcut düzenleme görüşmeleri sebebiyle gerilimlerin yüksek bulunduğunu da belirtti. Ek olarak Tether‘ın bağlantılı olduğu Çin’de ortaya çıkan Evergrande krizine de işaret ederek, yatırımcıları zor durumda bırakan satışlara da katkıda bulunmuş oldu.

Öte taraftan Novogratz, mevcut piyasa düşüşlerini dipten satın alma fırsatı olarak gördüğünü belirtti. Kanayan piyasa hakkında ne düşündüğü yönünde  gelen soruya basitçe “gerilmiş değilim” şeklinde yanıt verdi. Ayrıca milyarder, Hazine’nin Fed bankaları tarafınca desteklenecek olan stablecoin‘leri tanıttığını görüyor. “Bu, önümüzdeki haftadan üç aya kadar izleyeceğimiz bir şey olacak.”

“Kripto Para Piyasası İyi Durumda”

Piyasadaki düşüşleri işaret eden CEO, lider kripto para birimi Bitcoin’in tehlikeli pozisyonlarında kaldığına dikkat çekerken bu durumun piyasa için iyi bir şey olduğunu dile getirdi. Pazartesi günü yaşanmış olan çöküşün arkasından, Bitcoin ve Ethereum’un sırasıyla tekrardan 40.000 dolar ve 2.800 doların üstünde tutundu. Buna istinaden Novogratz, “Bunlar devam ettiği sürece, piyasanın iyi durumda olacağını düşünüyorum” dedi.

Öte taraftan Bitcoin ve Ethereum Pazartesi günkü açılışın arkasından büyük kayıplar yaşadı. Öyle ki Bitcoin tek başına 800 milyon doların üstünde long pozisyonun tasfiye edildiğini görüldü.

Novogratz için bir diğer önemli unsur ise alana dökülen hem kamu hem de özel sermaye miktarıydı. Röportajın başlangıcında Novogratz, kripto para piyasasının Bitcoin hikayesinden yola çıktığını sadece Web3’e geçtiğini belirtmişti. Ve yatırımcılar, bir sonraki netin ne olabileceğini kaçırmamak için, kripto para birimlerine daha oldukça para akıtmaya devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.