Haberler

Galaxy Digital CEO’su Novogratz’dan iddialı tahmin: Birçoğu 2022’den sağ çıkamayacak!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası 2022 genelinde ayı piyasasının hakimiyetinde kaldı. Kasım 2021’den bu yana devam eden düşüş dalgası kripto para endüstrisini etkilemeye devam ederken, kripto para yatırım şirketi Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz’dan dikkat çeken bir iddia geldi. Novogrataz, kripto piyasasından kaldıracın büyük oranda temizlendiğini söyledi ve birçok hedge fonunun da 2022’den sağ çıkamayacağını iddia etti.

CEO’YA GÖRE BİRÇOK HEDGE FONU 2022’DEN SAĞ ÇIKAMAYACAK

Mike Novogratz Scaled

Singapur’daki bir konferansa katılan ve burada Bloomberg’e açıklamalarda bulunan ünlü CEO Mike Novogratz, kripto sektöründen çok fazla kaldıracın çekildiğini dile getirdi ve bununla birlikte, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) mevcut agresif parasal sıkılaştırma rotasından döner dönmez kriptolarda bir kez daha yükseliş yaşanacağını iddia etti. Ünlü CEO bu olası durumun Web 3.0 projelerinin toplu halde benimsenmesine kadar sürdürülebilir olmayacağını da ifade etti.

Novogratz açıklamalarında ayrıca birçok kripto hedge fonunun 2022’de yaşanan çöküşten sağ çıkamayacağını ve Galaxy Digital’in de muhtemelen işe alım hızını yavaşlatacağını dile getirdi.

TERRA KURUCUSU DO KWON HAKKINDA KONUŞTU

Bir diğer yandan gündemde sıkça yer bulan Do Kwon ile ilgili de konuşan Novogratz, Terraform Labs projesinin çöküşünü “içler acısı” olarak yorumladı ve yaşananların kripto endüstrisi için bir ders niteliğinde olduğunu belirtti. Mike Novogratz, Terra’nın kurucusu Do Kwon’un tanıştığı en zeki insanlardan biri olduğunu belirtti ve kendisine başarılar diledi. Hatırlanacağı üzere Mike Novogratz, Terraform Labs’ın önde gelen destekçileri arasında yer alıyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.