Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Kırılma Seviyesine Yaklaşıyor: Dogecoin Fiyat Beklentileri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para Dogecoin (DOGE), 2021’in ilk beş ayında inanılmaz kazançlar elde etti. Elon Musk, Reddit grupları, Mark Cuban ve birçok meşhur ismin desteğini arkasına alan DOGE, en popüler kripto para birimlerinden biri haline geldi. DOGE, son piyasa toparlanmasının peşinden 0.30 dolarlık seviyeye tekrardan terfi etti.

Dogecoin Fiyat Beklentileri

Fenomen kripto para Dogecoin (DOGE), geçtiğimiz haftadan bu yana mühim bir fiyat hareketine imza atamadı. Ancak yeşil bölgede kalmaya devam ediyor. Kripto para birimleri son 24 saatlik zaman diliminde büyük bir yükseliş trendinde. Liderin piyasayı yukarı taşımasıyla kazançların boyutu artıyor.

Dogecoin Grafik-Cointurk
Dogecoin Grafik-Cointurk

Piyasa desteği popüler kripto para Dogecoin’in 0.30 doları görmesini tetikledi. Bu desteğin devamı durumunda yükseliş eğiliminin sürdürülmesi planlanıyor. Güçlü piyasa boğaları, Dogecoin’de 0.34 dolarlık direnç seviyesini kontrol edebilir. Bu düzey, DOGE’un ağustos ayındaki inanılmaz boğa momentumu esnasında kırılmayı gerçekleştirdiği düzey ile aynı.

Öte taraftan yükseliş trendinin başarısızlık neticelenmesi 0.28 dolarlık destek devreye girecektir. Bu destek seviyesi geçtiğimiz günlerde kontrol edildi ve DOGE büyük bir dayanıklılık gösterdi.

Dogecoin Popülaritesi Genişliyor

Sonuç olarak DOGE’un Bitcoin fiyat hareketini takip etmiş olduğu ve yükseliş eğiliminde olduğu değerlendirildiğinde mevcut momentum devamını sağlayabilir. Şu anda Dogecoin Vakfı‘nın bir parçası olan Vitalik Buterin, Dogecoin’in bir hisse kanıtı mekanizmasına geçişini sağlamak istediklerini belirtmişti.

Ethereum kurucusu, bir Twitter  etkinliğinde Dogecoin ile ilgili gelecek planlarını aktarmıştı. Ünlü tenisçi Naomi Osaka, kripto para birimine yatırım yapacağını duyurmuştu. Osaka’nın açıklamasına göre sosyal medya etksisi bu sonucu almasında önemli yer edindi.

Dogecoin, popülaritesini her alandan ünlüye korumaya ve yükseltmeye devam ediyor. Bir şaka kripto para birimi olarak yaratılan DOGE, 2021 yılı itibarıyla bambaşka bir boyut kazanmıştır. İlerleyen günlerde Doge durumunu hep beraber göreceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.