Haberler

Kriptolar güne nasıl başladı, piyasayı bugün neler bekliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasaları yoğun haber akışının olduğu bir güne uyandı. Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) bugünkü gelişmeler sonrasında hangi yönde ilerleyeceği merak ediliyor. Güne 19 bin 500 dolar seviyesinin üzerinde giriş yapan Bitcoin, nispeten bir önceki günün kayıplarını bir miktar silmiş gibi görünüyor. Öte yandan en büyük altcoin Ethereum (ETH) ise aynı dakikalarda 1.343 dolar seviyesinde hareket ediyor ve kripto para piyasasının toplam değeri de 945 milyar dolar seviyesine geri dönmüş durumda. Bugün kripto paraları neler bekliyor?

KRİPTOLARI HANGİ GELİŞMELER BEKLİYOR?

Kriptolari Hangi Gelismeler Bekliyor

Kripto para piyasası, geleneksel finans piyasalarını etkileyebileceği makroekonomik gelişmelerden etkilenir hale geldi. Bu nedenle de merkez bankalarının açıklamaları, gelişmiş ekonomilerin olduğu bölgelerden gelen veriler, Bitcoin’i ve genel olarak kripto para piyasasını etkileyebiliyor. Bu kapsamda 29 Eylül Perşembe günü İspanya’dan gelecek enflasyon verileri, Avrupa Merkez Bankası (ECB) yetililerinin açıklamaları, Almanya enflasyon verileri, ABD işsizlik sigortası verileri, ABD Merkez Bankası (Fed) üyelerinin açıklamaları takip edilecek. Gelişmeler sonrasında Bitcoin’in gidişatının ne yönde olacağı merak ediliyor.

ANALİSTLERİN BEKLENTİLERİ

Bitcoin 19 bin 600 dolar bölgesinde işlem görmeye devam ederken, ünlü analist Michael van de Poppe, piyasanın kümülatif değerinin 200 haftalık ortalamanın üzerinde yeni bir kırılma yapabileceğini öne sürdü. Bir diğer yandan ünlü analist Capo ise devam eden toparlanmanın 20 bin 500 dolara kadar sürebileceğini ve ardından short pozisyon tasfiyeleri ile büyük düşüşün başlayabileceğini öne sürdü.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve yorumlar bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.