Haberler

Genesis SEC’in “Terra” Engeline Takıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Genesis, iflas eden Terra’ya kredi verdiği gerekçesiyle ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından radarına takıldı. SEC, Terraform Labs’a karşı açılan dava ile bağlantılı olan belgelerin teslimi için Genesis’ten adım bekliyor, ancak henüz herhangi bir gelişme sağlanmadığı görülüyor.

New York’taki bir yargıç, SEC’in Terra’nın iflas etmesiyle ilgili davayı denetlerken, Genesis’in dijital varlık kredisi sağladığı gerekçesiyle SEC’e belirli belgeleri teslim etmemesi üzerine mahkeme celbine uymasını emretti.

Genesis Sec’in “Terra” Engeline Takıldı!

SEC, 12 Eylül tarihinde Genesis ve kardeş kuruluşlarına mahkeme celbini tebliğ ederek 9 Ekim’e kadar yanıt vermelerini istemiş olmasına rağmen, henüz herhangi bir belge teslim edilmediği ortaya çıktı. Genesis’in belge teslimi için son tarihi ise 18 Ekim 2023 olarak belirlendi. Mahkeme celbinin tam kapsamı belirsiz olsa da, talep edilen belgelerin de dahil olduğu belirtildi.

Öte yandan SEC, Genesis tarafından 3AC’ye aktarılan milyarlar ile Do Kwon ve Terraform Labs tarafından gerçekleştirildiği iddia edilen dolandırıcılık arasındaki bağlantıyla yakından ilgileniyor. Ancak, DCG’nin sektöre yayılmış olması göz önüne alındığında, SEC’in Genesis’ten başka hangi ilgili bilgilerin gelebileceği belirsizlik taşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.