HaberlerTüm Haberler

Genesis’in Eski Yöneticileri, Milyon Dolarlık Yatırımlar Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto şirketi Genesis iflas başvurusu yapmadan sadece haftalar öncesinde, şirketin üç eski çalışanının milyonlarca dolarlık yatırım aldığı açıklandı.

Barry Silbert’in Digital Currency Group’a ait olan Genesis, Kasım ayında kripto borsası FTX‘in çöküşünün sebep olduğu endüstri patlaması gerçekleşti ve geçen Perşembe günü iflas koruması için başvuruda bulundu. Genesis, iflas başvurusunda 100.000’den fazla alacaklı listesi hazırladı. Toplam borçları 1,2 milyar dolar ile 11 milyar dolar arasında değişiyor.

CNBC aracılığıyla bildirilen yazışmalara göre, kripto kredi kuruluşu Genesis’in iflas başvurusunda bulunmasından yalnızca haftalar önce, şirketin üç eski çalışanı yeni bir kripto hedge fonu için milyonlarca dolar güvence altına aldığını iddia etti.

Genesis’in Eski Yöneticileri, Milyon Dolarlık Yatırımlar Aldı!

Şirkette beş yıldan fazla çalıştıktan sonra Eylül ayında Genesis’ten ayrılan Matt Ballensweig, Aralık ortasında potansiyel bir yatırımcıya Hunting Hill Digital adlı bir fon kurduğuna dair bir mesaj attı. Ballensweig, Bessemer Venture Partners’tan 30 milyon dolar değerinde 2.5 milyon dolar aldığını ve mesajında kendisinin ve ortaklarının 5 milyon dolar daha toplama sürecinde yer aldığını bildirdi. Mesajda ayrıyeten, fonun amiral gemisi ürününün 2023’ün ilk aylarında faaliyete geçirecekleri belirtildi.

CNBC’ye gönderdiği bir e-postada Bessemer, Hunting Hill Digital’de yatırımcı olarak yer almadıklarını açıkladı.

Fonun diğer ortakları arasında Genesis’te altı yılı aşan bir sürede çalışan Martin Garcia ve Genesis’in eski ticari sorumlusu Reed Werbitt’in olacağı iddia ediliyor. Werbitt, Garcia ve Ballensweig, 2022’de yaklaşık aynı zaman dilimi içerinde  Genesis’ten yollarını ayırmaya karar vermişlerdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.