Bitcoin Haberleri

Haftalık Bitcoin Tahmini: Hangi Bitcoinleri Beklemeliyiz.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Haftalık Bitcoin Tahmini: Hangi Bitcoinleri Beklemeliyiz. Analist Akash Girimath’a göre Bitcoin , 100.000 USD öncesi en büyük satın alma fırsatını sağlayacak. Analistin Bitcoin tahmini, BTC’nin 100.000 USD veya daha fazlasına yükselmeden önce büyük bir birikim aşamasında olduğunu gösteriyor. Benzer şekilde, analistlerin tahminlerine dayanarak, boğa piyasası, MicroStrategy’nin ortalama satın alma fiyatı olan 29.860 $’a yapılan derin bir düzeltmeden sonra başlamış görünüyor.

Haftalık Bitcoin Tahmini: Hangi Bitcoinleri Beklemeliyiz.
Haftalık Bitcoin Tahmini: Hangi Bitcoinleri Beklemeliyiz.

Bitcoin’in tahmini nedir?

Bir süredir, Bitcoin fiyatı 50.000 dolarlık psikolojik seviyenin yakınında seyrediyor. Önemli destek engellerini aşmak, BTC’nin büyük bir çöküşünü tetikleyebilir. Zincir üstü göstergeler ayrıca, uzun vadeli sahiplerin, beklenen karlar düşerken kar rezervasyonu yaptığını gösteriyor. Bitcoin fiyatı, yaklaşık iki hafta boyunca 21 haftalık basit hareketli ortalama (SMA) 51.782 $ ve 50 haftalık SMA 44.730 $ arasında seyretti. BTC, 4 Aralık çöküşünde 50 haftalık hareketli ortalamasını kırmasına rağmen, hızla toparlandı. Satış devam ederken, büyük kripto para birimleri, önemli destek seviyelerini yeniden test ederken yavaş yavaş düşüyor. 50 haftalık SMA’nın 44.730$’daki haftalık kapanış fiyatı, trendde yükselişten düşüşe büyük bir kaymaya işaret edecek. Analistlere göre bu likidite operasyonu BTC’yi 40.000 doların altına itebilir, ancak bu geçici bir hareket. Uzun vadede, yatırımcılar önde gelen kripto para birimlerinin burada konsolide edilmesini bekleyebilir ve ardından likiditeyi 30.000 $ veya altında tutabilir. İlginç bir şekilde, bu düşüş, MicroStrategy’nin 29.860$’lık ortalama satın alma fiyatının altında bir zararı durdurmayı tetiklemek için gereklidir. MicroStrategy tarafından tutulan Bitcoin’in toplam değeri, yaklaşık %56’lık bir kârla 5,76 milyar ABD dolarıdır.

Haftalık Bitcoin Tahmini: Hangi Bitcoinleri Beklemeliyiz.
Haftalık Bitcoin Tahmini: Hangi Bitcoinleri Beklemeliyiz.

BTC’ye bahis yapan birçok balinanın veya uzun vadeli sahibinin ortalama fiyatının MicroStrategy ile aynı veya biraz daha düşük olduğunu varsaymak doğru olur. Bu nedenle, MicroStrategy’nin ortalama fiyatının 29.860$ altında olması, “en acı verici” bir senaryoya işaret edecek ve birçok yatırımcının kayıplardan kaçınmak için panikleyip satış yapabileceği bir yer olabilir. Bu beklenti spekülatif olsa da, arz psikolojik seviyede 30.000 dolar.

Bu, özellikle piyasa yapıcının bakış açısından BTC için mantıklı çünkü hala fitilin altında. Genel olarak, bu hareket mevcut konumdan %36’lık bir düşüşü temsil ediyor. Pek olası olmasa da, en kötü durum senaryosu BTC’de %48’lik bir düşüş olabilir ve 200 haftalık hareketli ortalamayı 23.935 $’da yeniden test etmesine izin verebilir. Ayrıca, çok sayıda sualtı tüccarının mevcudiyeti nedeniyle, fiyat 55.302 ABD Doları ile 67.413 ABD Doları arasında değişmektedir, yatırımcı sıkıntısı vardır ve kısa vadeli satın alma baskısı daha fazla dirençle karşılaşabilir. Yalnızca satın alma baskısındaki önemli bir artış, kümedeki yatırımcıların baş etmeye çalıştığı satış baskısının üstesinden gelebilir. Bu nedenle, mantıklı sonuç, BTC’nin görünümünün ayılar için uygun olduğudur.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.