Haberler

Google ve dev kripto para borsası anlaşma sağladı: Kripto para ile bulut hizmetleri ödemesi yapılabilecek

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paraların fiyatları genel olarak ayı piyasasının etkisiyle son dönemlerde düşüşler yaşıyor olsa da kripto para endüstrisi hızla gelişmeye devam ediyor. Bu alanda atılan ortaklık adımları çoğalırken, son olarak bir ortaklık adımı da Google’dan geldi. Google, son olarak Singapur’da faaliyet gösterebilmek için MAS’tan ön lisans almayı başaran, ABD merkezli en büyük kripto para borsası Coinbase ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Google’ın Cloud Next konferansında yapılan açıklamada, kripto para birimlerine ilişkin yeni bir anlaşma böylece duyurulmuş oldu.

BULUT HİZMETLERİ İÇİN KRİPTO İLE ÖDEME

Google Coinbase

Yapılan açıklamaya göre söz konusu anlaşma kapsamında Google, Coinbase borsasının altyapısını kullanarak bazı müşterilerin 2023 yılının başlarında kripto paralarla bulut hizmetleri için ödeme yapmasına izin verecek. Başkan yardımcısı, genel müdür ve platform başkanı Amit Zavery, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Google Cloud Platform altyapı hizmetinin başlangıç aşamasında, Coinbase Commerce hizmeti ile entegrasyonu sayesinde, Web 3 alanında kripto paralarla ödeme yapmak isteyen “bir avuç” müşteriden, kripto para ödemelerini kabul edeceğini dile getirdi.

PLATFORM 10 KRİPTO PARA BİRİMİNİ DESTEKLİYOR

Zavery açıklamalarının devamında ise kripto paralarla daha fazla ödeme almak için çalışmalarını sürdüreceklerini ve Google’ın daha fazla müşteri için bu olanağı sağlayacağını ifade etti. Söz konusu anlaşma kapsamında yer alan Coinbase Commerce hizmeti Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) ve Litecoin (LTC) de dahil olmak üzere 10 kripto para birimini destekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.