HaberlerAltcoin Haberleri

Elon Musk’tan Coindesk Paylaşımına DOGE Yorumu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla CEO’su Elon Musk, Coindesk’in yaptığı bir paylaşımın altına DOGE coin’e ithafen “Dooooge” yazarak ilginç bir cevap verdi.

Coindesk’in Twitter Paylaşımı

Coindesk, Twitter hesabından yaptığı “Ethereum’daki yüksek işlem ücretleri, ağı küçük yatırımcılar için erişilemez bir hale getirdi” paylaşımında merkeziyetsiz finansın, tüm katılımcıların herhangi bir merkez gereksinimi duymadan finansal hizmetlerden faydalanabilmesi adına ortaya çıktığını ancak mevcut durumda yüksek işlem ücretlerinin, Ethereum ağını genel itibariyle büyük ölçekli yatırımcılar haricindeki katılımcılar adına erişilemez hale getirdiğini belirtti.

Elon Musk’tan, Paylaşıma Yorum Geldi!

Tesla CEO’su ve sıkı bir Dogecoin savunucusu olarak bilinen Elon Musk, Coindesk’in Twitter paylaşımına “Dooooge” ifadesini kullanarak bir yorum yazdı. Söz konusu yorumda, Musk’ın  geçmişte olduğu gibi yine Dogecoin’i övmek amacıyla yaptığı konuşuldu. Coindesk’in paylaşımına göre yorumlayacak olursak;  Söz konusu yazıda Ethereum’da olan yüksek işlem ücretlerinden bahsedilirken Musk, “Dooooge” yorum ile Dogecoin’deki işlem ücretlerinin düşük olduğunu ve erişilebilir bir ağ olduğunu öne çıkarmeye çalıştı.

Dogecoin Tartışmaların Ortasında Kaldı!

Mark Cuban ve Elon Musk başta olmak üzere birçok isim tarafından destek gören Dogecoin, son dönemlerde birçok kez tartışmalara konu oldu.  Kısa bir süre önce Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, DOGE‘nin sınırsız arzına atıf yaparak enflasyonist bir kripto varlık olduğunu söyledi. Garlinghouse, Dogecoin’in kripto para ekosistemi adına iyi bir şey olmadığını ve DOGE’ye atırım yapmadığını ifade etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.