Haberler

Hintli Girişim TaxCryp Technologies, Kripto Vergi Sorunlarına Çözüm Arıyor!

Hindistan merkezli TaxCryp Technologies, Twitter'da SAAS tabanlı TaxCryp yazılımını yayınlayacaklarını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hintli girişim TaxCryp Technologies, kripto vergi sorunlarına çözüm arıyor.  Hindistan merkezli TaxCryp Technologies, Twitter’da SAAS tabanlı TaxCryp yazılımını yayınlayacaklarını duyurdu.

Hindistan’ın kripto vergilendirme kurallarını aşmak için, kripto vergi hesaplama hizmetleri sunan Hintli şirket TaxCryp, ulusal bir hizmet olarak yazılım tabanlı bir çözüm sunmak istiyor. TaxCryp’e göre, uygulamanın amacı vergi hesaplamasını, uyumluluğu ve raporlama yükümlülüklerini daha basit hale getirmektir.

Hindistan’dan Kripto Para  Vergilendirme Uygulaması

1 Nisan’da olduğu gibi, tüm kripto para gelirleri, Hindistan hükümetinin kripto para birimlerine karşı benimsediği agresif yaklaşım nedeniyle vergilere tabidir. 10.000 Hindistan rupisinin üzerindeki kripto para varlıklarının satışı ve devrinde,  %30’luk sabit oranlı vergiye ek olarak %1 vergi kaynağı içeriyor.

Yatırımcılar, Hindistan’daki kayıpları dengelemek için diğer yatırımlardan elde edilen kazançları kullanmıyor ve ülkenin kripto politikaları hala belirsiz. Bakanlık, bu vergilerin nasıl hesaplandığı konusunda ayrıntılı bilgi vermiyor.
Bu nedenle, Hintli vergi mükellefleri şimdi bunu rahatsız edici buluyor.

Ek olarak, hükümetten bir tweet’e göre, bu yıl sadece 6,7 milyon kişi 31 Temmuz’a kadar gelir kaydetti. Raporlara göre, bu Hindistan nüfusuyla karşılaştırıldığında son derece düşük bir katılım. Öte yandan TaxCryp Technologies, kripto vergi mevzuatını ele alarak ve ulusal raporlama gerekliliklerini düzene sokarak bu tür sorunları önlemeye çalışıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.