HaberlerAltcoin Haberleri

Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 19 Ocak 2024

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dün gece saatlerinde başlayan düşüşle birlikte Bitcoin (BTC) değeri yüzde 5’in üzerinde kaybederek altcoin’lere büyük bir darbe vurdu. Spot BTC ETF’lerinde yaşanan sert satışlar ve Grayscale’in yüksek miktarda BTC transferleri, kripto piyasasını korkutmayı sürdürüyor. Kripto paraların öncüsü olan BTC, bir türlü güvenli bölgeye çıkamayarak dün akşam büyük bir düşüş yaşadı. 42.920 dolardan başlayan düşüş hareketiyle birlikte BTC, 40.665 dolara kadar gerileyerek toplamda yüzde 5,24 değer kaybetti. Bu gelişmeyle birlikte altcoin piyasası neredeyse çökmüş durumda ve kaygıları da beraberinde getiriyor.

Peki, 19 Ocak tarihi itibariyle hangi altcoin’lerde fiyat hareketi kaydedildiğine bir göz atalım.

Kazananlar Listesi

Son 24 saat içinde en çok yükselen coin’ler listesinde yer alan Siacoin (SC), %6,28’lik bir artışla zirveye oturdu. İkinci sırada, %2,02’lik bir artışla Flare (FLR) bulunurken, üçüncü sırada %1,91’lik bir artışla Render (RNDR) yer aldı. BNB ise %0,60’lık bir artışla dördüncü sıraya yerleşti. Son sıraya ise %0,53’lük bir yükselişle Bitget Token (BGB) yerleşti.

Image 16

Kaybedenler Listesi

Sui (SUI), en çok düşen coin’ler listesinde birincilik sırasını ele geçirdi, son 24 saatte %16,76 düşüş yaşayarak zirveye yerleşti. Helium (HNT) ise SUI’nin ardından gelerek ikinci sıraya yerleşti, son 24 saatte %12,54 değer kaybetti. Üçüncü sırada ise Chiliz (CHZ) %11,94’lük düşüşle yer aldı, dördüncü sırayı ise Ethereum Name Services (ENS) %10,41’lik düşüşle elde etti. Son sıraya ise Sei (SEI) %10,29’luk değer kaybıyla yerleşti.

Image 17

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.